sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 15 januari 2015

Fel fokus ?

Av sanna engström - 15 januari 2015 15:26

Nåt som gör mig en aning irriterad är när folk ska krångla till saker och leta fel , i något som man har fixat en lösning av - som kunde varit ett problem . Istället ser dom problem i en lösning medan jag gör tvärtom .
Så ana min irritation när dom försöker dra ner mitt humör genom att sucka hur feeeel allt blev och hur dumt allt blev , när jag bara tänkte ; yes det ordnade sig på bästa sätt , wiiiieeee .

Och ändå surar dom . Gaaaaaah..

Jag försöker hålla mitt löfte att inte lägga fokus och energi på folk som drar ner mig , men ibland är det svårt .

Innan idag så var det en som valde att retas gällande en situation som jag inte va redo att bli retad över , så jag bara gick därifrån. Orkar inte med folk som ser njutning av en annans bekymmer .

Idag är en dag då jag hade behövt krossa glas och tallrikar i väggen men istället ska jag jobba till kl 22 och bara tänka ut positiva sätt att orka med min vardag på bästa sätt .

Bort med fokus på fel folk / händelser och fram med ett jävlar anamma och kärlek till dom som förtjänar det. .<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se