sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 13 januari 2015

Halka

Av sanna engström - 13 januari 2015 07:03

Oj vad halt det var idag . Körde 04:40 och kom fram 05:30 ( 4 mil ) fick krypa i 50 på vägen och ändå fanns det nötter som körde om i typ 100 . Snacka om att inte ha respekt för sitt eget eller sina medtrafikanters liv , men har man bråttom ( till döden ) så har man .

Är glad över att jag är en " tönt " som alltid har säkerhetsbälte och kör efter väglag . Har alltid reflex om jag är ute när det är mörkt , för ja , jag kanske ser bilarna men det behöver inte betyda att dom hinner se mig innan det är försent . Så reflex = guld värt .

Idag ska jag jobba till två, sen tvätta och sen får vi se vad orken orkar med ,

Försökte sova igår men va klarvaken från 22 till 00 så gick upp och började radera inlägg på fb från starten. Vi snackar 2007-2008 och 2009 . Mer orkade jag inte , fick ju ta bort varje status för hand , och dom som följer mig vet att jag inte är den som ligger på latsidan Gällande statusuppdateringar hahaha .

Men just dom åren så var det mest " jobb / ledig / jobba / helg / jobb / ledig " otroligt spännande statusar hahaha :) så känns skönt att rensa skiten :)

Nu ska jag käka frulle på jobbet , godmorgon till er alla , gör en bra dag <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se