sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 12 januari 2015

En snabbis

Av sanna engström - 12 januari 2015 15:38

Precis efter matlagningen så fick jag sånt sug för att röra på mig , så jag gjorde en kullerbytta . Haha nej om det ändå vore så väl haha ,
Men jag tog mig till gymmet och sprang på löpbandet . Valde ut mina favoritlåtar och körde på i ett lugnt tempo . Sen drog jag hem. Va nog där Max 20 minuter , men det är ju 20 minuter mer än annars .

Skriver ju mindre och mindre om min träning på sociala medier nu , inte för att jag inte tränar - utan för att jag spyr på mig själv som måste lägga ut allt . Jag mår bättre och bättre av att träna i lugn och ro och skita fullständigt i om kortet blir suddigt eller inte . En viktig läxa som är nödvändig för mig . Kommer såklart nämna träning då och då men inte lika omgående som förra året då precis allt skulle registreras . Tänk vilken tråkig bok det hade blivit om ett års bloggande skulle bli en bok och det enda man kunde se sida efter sida va PW LÖP SIMNING PW SEX PW LÖP SEX VILODAG PW REKORD hahahaha :) tänker bli bättre på min blogg att skriva mer utförligt om annat , har saknat mitt skrivande <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se