sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 10 januari 2015

Stabil nattsömn .

Av sanna engström - 10 januari 2015 07:57

Jag älskar min sambo men i natt låg jag verkligen och funderade på om jag skulle döda honom lite lätt .

Han körde med någon konstig inandning/ harkling/ frustning/hostning kontra röra sig som en ål , samtidigt som han hade mage att glömma vår enda grundregel ; nämligen att något skall nudda , annars känns allt fel

( ok . Det är min grundregel , han förstår den inte , eller alltså, han vet inte om den , men ändå ! haha )

Jag jobbade extra igår och kom hem 22;45 och försökte sova direkt men ålen höll på fram till halv fyra med sitt sömnsystem så jag somna fyra och gick upp halv sju med honom .

Hade tänkt att gå till gymmet men kom på 3 saker ;

A ; det är lördag , det öppnar inte innan halv tio.

B ;att båda knäna värker idag pga jobbet igår ( stod vid en "ergonomisk" maskin i 8h )

C ; för trött för att ens komma på vad denna punkten skulle vara .

Så i rent glädjetjut över att fånga dagen inomhus så har jag ätit frukost / diskat / städat / tömt sopor / organiserat i garderober och suttit och kollat på Gilmore girls med öppen mun för jag kan forfarande inte förstå hur grymma dom är på att läsa manus - så snabbt ???

Nä men om man skulle ta och damma av lite lister ,

Puss på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se