sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 2 januari 2015

Gnäll angående överfulla gym kring nyår.

Av sanna engström - 2 januari 2015 22:34

På flera ställen kan man se hur folk som redan tränar hånar och suckar dom som börjar i januari , dom gnäller över att deras favoritgym blir invaderat av tjockisar och att det är störande att dom inte kan träna som förut för att det blir kö till allt . Sen hånflinar dom och säger ; jaja det blir gött i februari sen när alla slutat höhö. Skulle vilja säga en sak till er ; HAR INTE NI VARIT NYA NÅGONGÅNG? Stötta dom som vågar ta sig dit - oavsett tid/utseende .

Ge dom ett leende och en klapp på axeln , visa dom hur man gör och va snälla , det kan vara svårt nog ändå för många . Och kanske är det pga såna foton / snack och fördomar som det är svårt för folk att ens våga gå till gymmet , för att dom känner sig till besvär eller i vägen . Nej , ser ni någon ny på gymmet - glo inte - le bara och säg hej. Hur jävla svårt kan det vara ?

Dom har betalat samma pris som er för att få vara där , men till skillnad från er så känner dom sig inte hemma där , men dom försöker . Precis som ni gjort en gång . Over and out <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se