sannaengstrom

Alla inlägg under oktober 2014

Av sanna engström - 18 oktober 2014 16:03

Detta tyckte jag va himla fint ;)

ANNONS

Puh

Av sanna engström - 17 oktober 2014 20:38

Så skönt det kändes att skriva det senaste inlägget <3

ANNONS
Av sanna engström - 17 oktober 2014 09:32

Grundrecept ;

1 banan 1 ägg . Rör ihop. Stek. Ät .


Denna gången samma grund , men hade en halv tesked kakao i och lite Granola . Sen stekte jag i kokosolja och hade ekologiskt jordnötssmör på .

Brukar ibland blanda ut smeten med lite keso .

Oftast toppar jag pannkakorna med kvarg / turkisk yoghurt med färska bär eller äpple och kanel ,
Går ju att variera i all oändlighet . Det är det jag älskar <3


Ps. Ja det kanske ser ut som pannbiffar men strunt i det :)

Av sanna engström - 17 oktober 2014 09:29

Det är gott att äta gott :) den som säger att det är tråkigt att äta nyttigt har verkligen fastnat i "salladsträsket" . Det finns så mycket mer än sallad som är bra för en :)

Varje gång jag ätit något så har diesel suttit där och gett mig blickar som sagt " men ge mig då din jävel " haha :) underbara hund . Har blivit många promenader , korta såklart men många . Igår blev det 5 km cykling utan motstånd men kändes skönt att vara igång iallafall .

Fick övningar av sjukgymnasten som jag gör men vissa gör riktigt ont , det knäpper till och kluckar till i knät vid vissa moment , det är läskigt som fan. Men nu är sjukskrivningen slut så måste jobba heltid , jobbade två nätter och redan där kände jag hur svårare det blev. Haltade mer än vanligt men det är ju hårda golv / stålhätteskor och många trappor . Inte riktigt så bra för mig men jag får ta det lugnt och känna efter , hälsan går ju först <3

Av sanna engström - 13 oktober 2014 16:00

Ger mig så mycket energi . Idag var jag ute och gick 6 km med hunden.tog 75 minuter men jag har inte bråttom. Bara skönt att komma ut . Knät värker och känns en del , ibland låser det sig och ibland känns det enormt ostabilt och ibland kluckar det till , men annars så e det fint . Ska börja jobba i natt , hoppas det går bra . Ska vara försiktig och ta det lugnt och känna efter , är livrädd för att gå för hårt ut . Ha en fin vecka <3

Av sanna engström - 10 oktober 2014 17:08

Hoppas ni alla får en underbar helg :)

Av sanna engström - 8 oktober 2014 08:01

Sjukgymnasten gav klartecken till att jag kan cykla (utan motstånd ) och gå utan krycka om jag inte haltar , så idag tog jag mod till mig och cyklade 5 km. Det gick inte fort - men det gick framåt och jag fick upp flåset , SOM JAG SAKNAT FLÅSET . Sen blev det 3,5 km promenad som tog låååååång tid och det spöregnade som fan men jag log hela tiden . Och sen kom jag hem, duschade och nu frukost . Precis som förr . Åh , vill fan typ gråta . Haha . Nu håller jag tummarna för att magnetröntgen visar OK , så jag slipper operation. Men ja , en underbar start på dagen iallafall . Va obehagligt som fan att cykla först för det "knäpper " i knät , men det e väl den där benflisan som irriterar. Nu ska jag göra övningarna jag fick och sen ta det lugnt , fortsätt träna åt mig allihopa :)

Av sanna engström - 5 oktober 2014 20:30

Startade dagen med att göra en ny sats med kanelbullar . Såg på godkväll igår hur hon gjorde dom lite roligare så ville testa , och mums vad gott det blev och vad mycket roligare dom såg ut , finare liksom. Bara andra gången i mitt liv som jag gör kanelbullar så blev glad när mamma sa ; oj , dom här ser ju ut och smakar som dom på kaféer gumman " <3 mamma och pappa kom förbi förut för att hjälpa till med lägenheten , fick upp nya gardiner / tavlor / lampor / rullgardin mm . Så hade dom med sig nybakat bröd som dom gjort själva , och Sebbe hade varit ute i skogen med sin familj och plockat svamp , så denna dagen har gått i matens tecken . Mums :)

En sån här dag hade jag avslutat med ett träningspass vanligtvis , helst löpning men jag får försöka tänka på att ta det lugnt och att snart är min sjukskrivning över och då får det vara slut med bullar :)

Åh vad jag saknar löpningen, galet sjukt det där .
Men men . Får se vad magnetröntgen säger i veckan . Hoppas på bra resultat !

Kramar

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se