sannaengstrom

Alla inlägg under oktober 2014

Av sanna engström - 26 oktober 2014 14:40

Efter att ha jobbat 9h natt så var det så skönt att komma hem ... Till en ytterdörr som har fått en stor jävla kuk målad på sig ... Med en penna som inte går att ta bort det med ...

Antingen ett busstreck ifrån dom rara små barnen som är så gosiga , eller så hatar någon oss .
Men nu är jag för trött för att ens engagera mig . Kuken får stå tills jag tar tag i det imorgon med svinto eller nåt .

Ps. Ja , jag fick visst till en liten ordvits där också , det va väl kuk , förlåt . Kul ds.

ANNONS
Av sanna engström - 25 oktober 2014 17:34

två nätter kvar att jobba, sen är man ledig i sex dagar. då ska jag vara hundvakt ihop med älsklingen,

pass med ptn står på schemat och bilen skall in på ombesiktning. 


knät fungerar ok, det värker till ibland, kan inte riktigt lita på det och att gå i trappor är svårt och att gå i nedförsbackar är obehagligt som fan, speciellt med massa löv. men jag älskar hösten och jag älskar att träna och röra på mig. jag saknar löpningen något galet mycket, men jag vet ju att det kommer komma, men kanske inte nu i höst. får fokusera mer på den mentala biten istället och att stärka mitt knä,

är livrädd att gå ut för hårt och samtidigt asledsen för att jag inte kan det på det sättet jag vill.


men jag kör med min motioncykel utan styrka, går promenader i helt ok tempo, och jag gör dom övningar som inte gör för ont.


jag tycker om den här regeln jag har, att inte lägga ut massa foton på hur jag tränat,

jag märker att jag blir lugnare i mig själv. för det är ju för min egen skull som jag gör det.

numera kan jag promenera utan att ens använda runkeeper, jag lyssnar på podcasts som betyder mycket för mig, eller dokumentärer eller annat fint, som gör att jag bara går i min egen värld. ingen stress eller press på något sätt <3 hoppas ni alla får en underbar dag och helg,

var rädda om er :)

ANNONS
Av sanna engström - 23 oktober 2014 13:18

Ibland blir jag bara så trött på mig själv hahahaha .

Av sanna engström - 22 oktober 2014 18:27

Älskar håret :)

Av sanna engström - 20 oktober 2014 21:17

Skickade sms till Patricia innan : hej vill du hjälpa mig färga håret ?
Hon ; vilken färg ?
Jag ; vet inte ,vi kan bestämma det i affären .

2h senare och resultatet blev kanon. Mörkröd/svart.

Älskar't . :)

Av sanna engström - 19 oktober 2014 11:06

Finns det någon som inte gillar Thomas tengby ? Älskar hans program i P4 med klara ( eller Mannheimer) sen är han bra i P1's meny också . Åh vad jag kan må bra av små små saker i vardagen :) denna jobbdag gå riktigt fort , nu är det lunch och sen hem till hjärtat :)

Av sanna engström - 19 oktober 2014 06:59

Jag älskar att jobba förmiddag på söndagar ( hoppat in idag för en kille som ville byta , jag börjar inte innan tisdag egentligen ) för på söndagar är det nämligen ANDLIGA SÅNGER I p1. Jag tycker att det är så fint , jag är inte kristen men jag gillar programledaren och hennes lugna röst , sen är sångerna låtar som inte är sönderspelade i P3 och rix, också en fördel.

Blev ingen sömn inatt men däremot började jag på en bok som jag nästan hann läsa ut , är ändå förvånansvärt pigg och nu ska jag äta frukost .
Hoppas ni alla haft en fin helg :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se