sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2014

Nu snackar vi :)

Av sanna engström - 17 oktober 2014 09:29

Det är gott att äta gott :) den som säger att det är tråkigt att äta nyttigt har verkligen fastnat i "salladsträsket" . Det finns så mycket mer än sallad som är bra för en :)

Varje gång jag ätit något så har diesel suttit där och gett mig blickar som sagt " men ge mig då din jävel " haha :) underbara hund . Har blivit många promenader , korta såklart men många . Igår blev det 5 km cykling utan motstånd men kändes skönt att vara igång iallafall .

Fick övningar av sjukgymnasten som jag gör men vissa gör riktigt ont , det knäpper till och kluckar till i knät vid vissa moment , det är läskigt som fan. Men nu är sjukskrivningen slut så måste jobba heltid , jobbade två nätter och redan där kände jag hur svårare det blev. Haltade mer än vanligt men det är ju hårda golv / stålhätteskor och många trappor . Inte riktigt så bra för mig men jag får ta det lugnt och känna efter , hälsan går ju först <3

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

17 oktober 2014 10:36

fy fan va söt din vovve är haha... som ett litet skogstroll hehe..

http://stamp-e.bloggplatsen.se

sanna engström

17 oktober 2014 10:45

Tack snälla haha ja han e söt han , ha en fin helg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se