sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 9 september 2014

Gips

Av sanna engström - 9 september 2014 14:24

Ramlade på jobbet nu i natt , vred till knät ( det jag redan är opererad i ) så tänkte åka hem och vila för det gjorde så ont , men ringde 1177 som direkt bad mig åka till akuten pga att det hade svullnat upp så åå en gång , så kunde va en blödning .

Kom dit halv ett på natten . Halv tre fick jag komma in. Där berätta dom att dom inte kunde röntga innan kl 7 . Så dom rulla in mig i ett rum utan tv eller radio . Min mobil hade precis dött och det gick inte att sova pga av smärtan . Men jag fick damernas värld att götta mig i ... Haha .

Blev röntgad och dom såg att det lossnat ben i knät , sen tömde dom knät på 15 rör med blod och sen i med bedövning . Sen gips . Och sjukskrivning 4 veckor .


Kan man säga att jag är mindre nöjd med tillvaron just nu ? Ja ...

Men men :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

9 september 2014 18:54

Men stackars dig. Vill bara berömma dig för din inställning som du berättade om i Aftonbladet. Härligt att läsa!

sanna engström

10 september 2014 13:22

Men tusen tack snälla du . Glad jag blir !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se