sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2014

Av sanna engström - 3 augusti 2014 21:01

Blev lite sömn inatt igen och efter löpningen igår och all åska och kvavhet och värme så var jag helt färdig efter jobbet . Mötte upp en kompis och gick en kort runda me hunden och sen hinka jag i mig kaffe , men hjälpte inte . Slockna när jag läste en bok och sov i 1,5h . Sen fick jag upp och käkade med päronen och sen la jag mig och läste ut en bok . Har på två dagar läst ut två deckare :)

Får bli ett samtal till vårdcentralen i veckan som följer - höften hänger inte med riktigt och förhårdnaden under foten gör svinont , bl.a Det och lite annat .

Måste ringa tandläkaren också , slog ju av en plasttand när jag åt mat , hoppas försäkringen gäller men tror inte det . ( en kompis sa att det faller inför kategorin ; skönhetsfel , men jag menar prompt att jag är döful nu så hallå ;) haha .

Skönt att fm är över , imorgon börjar jag inte innan 13:40 :)
Ha en fin kväll alla främlingar . Ni är en del . Glad att ni läser <3

ANNONS
Av sanna engström - 2 augusti 2014 20:36

När du känner av den där skylten när du springer - fortsätt framåt :) haha

ANNONS
Av sanna engström - 2 augusti 2014 16:52

Och inte så lite heller . Mitt förra var på 16 min 35 sekunder (fast det va på löpband) och vanligtvis springer jag 3 km på 19/20 minuter ( och då är jag ändå riktigt trött ) men idag bar benen mig och jag hade sån energi, att jag sprang på 15 minuter 50 sekunder :)


Det är inte illa pinkat för att vara efter första arbetsdagen utan sömn
Var perfekt väder med , molnigt och lite blåsigt ! Löve it .

Puss på er

Av sanna engström - 2 augusti 2014 05:26

Blev inte mycket sömn. Somna 22 och vakna 00 . Men är pigg som en lärka ändå . första arbetsdagen startar strax. Ha en härlig dag allihopa :)

Av sanna engström - 1 augusti 2014 19:20

Fick ett skönt mms av killen förut :) kul att vi har samma humor <3 haha

Av sanna engström - 1 augusti 2014 14:30

Det där hur jag bara vill ut och springa . Känns som att det var evigheter sen jag sprang , och ändå var det senast igår ??? Haha :) men jag mår så bra när jag springer . Det är ett lyckorus i kroppen och jag älskar att jag numera drar på mig skorna när jag är rastlös - än att bara klicka next episode på dreamfilm haha. Är så jäkla rastlös just nu, har Precis läst ut en deckare och nu ränte jag ge mig på lille söta gubben Allen carr. Han kan sina saker han .

Snart kommer älsklingen förbi och sen blir det att dra till länghem . Imorgon på med blåställ keps och stålhätteskor , tjoooohooool :)

Av sanna engström - 1 augusti 2014 10:26

PTn skickade bilder förut , jäklar vad jag svettas när jag springer hahahaha :) ÄLSKAR'T :)

Aj

Av sanna engström - 1 augusti 2014 07:09

Om jag inte hade sprungit milen igår så hade jag lätt gått ut och gått nu när jag ändå är vaken, men nej. Träningsvärk from hell :) stretchade typ 0,2 sekunder ( är en idiot , i know ) och har ont i fötterna / höften så ska låta detta vara en vilodag. Blir till att slänga mig i soffan och fortsätta på deckaren av Marie Ljungstedt <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se