sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2014

Av sanna engström - 25 augusti 2014 23:13

tur jag har en sån förstående man som direkt säger när jag säger Neeeeeeeej för i helvete jag e faaaan inte arg !! Han; men gumman , det e ju nåt - du mår bättre av att prata om det ... Och där kom Niagarafallen av ord som ; jag känner/tycker/tror/behöver bl.a Bl.a Bla och där någonstans tror jag att han ångrade att han brydde sig från första början :) men han LYSSNAR håller handen , trycker den försiktigt , ler vid rätt ställen och avslutar sen med ; så , känns det bättre nu ? Mmmmmm.... :)

hur är era pojkvänner? Själv blir jag sambo med min om 2 dagar <3 fan vad jag längtar <3

Ps. Den största lärdomen jag fått i våran relation var när han en gång sa med försiktig röst ;
Eh gumman , skulle jag få säga själv vad jag känner tycker tror tänker ? Hahahaha ;)

Absolut älskling - men nu känner jag att du är arg på mig och det betyder att .............

Han ; TYYYYYYSSSSSST :) <3

ANNONS
Av sanna engström - 25 augusti 2014 10:32

Är en sucker för härliga citat :)

ANNONS
Av sanna engström - 25 augusti 2014 07:59

Oj vad jobbveckan springer iväg . Helt galet . Redan färdiga med seemstersystemet ( nytt för i år ; jobba 6 dagar ( fm fm ef ef natt natt ) ledig 4 , i tolv veckor ( vi hade våra 3 semesterveckor i mitten av denna period ) det har varit hur härligt som helst för dom senaste 6 åren så har semesterachemat varit jobba 6 ledig 2 i 9 veckor ( varav semester tre under tiden ) men det tar så på kroppen att ställa om från natt till fm på en dag å jag som inte har barn kände att jag knappt hann med / okade med nånting.

Så jag är supernöjd med denna sommaren , många som uppskattat det .får hoppas att det röstas igenom för nästa år med - då detta var ett test .

Längtar så till hösten , friska luften. Alla färgerna på löven , hur man kan använda sina sköna boots/stövlar , åh vad härligt det ska bli ;)
Nu e jag hundvakt /kattvakt i länghem å ska strax äta frulle , ha en underbar dag allihopa :)

[Bild]

Av sanna engström - 23 augusti 2014 18:56

Bestämde mig för att ge mig ut på en liten löprunda nyss i det sköna vädret ( menar det alltså , solen stack fram )
Blev 4 km i både upp och nedförsbackar , blev absolut inte min snabbaste runda men vad spelar det för roll? Ut kom jag :)

har fortfarande brutal träningsvärk sen passet i onsdags men det kändes kanon att springa ändå . Så skönt när benen bär en . Hade laddat in lite ny musik också , så det var sköj :)

Svettig som en gris blev jag också , tänk om en varit rik ? Då hade jag haft en assistent bredvid som sprang med en fläkt och en annan som baddade min panna och en tredje som pimpla in vatten i mig och en fjärde som slog mig så fort jag ville ge upp.

Eller vem lurar jag , om jag varit rik så hade jag fettsugit mig höhö nejdå . Nejdå .

Haha

Av sanna engström - 23 augusti 2014 17:21

Tänkte jag kunde svara såhär . Folk frågar ofta och då är det lättare att be dom kolla bloggen ;)

En vän till mig skulle utbilda sig till pt och behövde kunder inför det , så jag "ställde upp" och hade henne 1 gång i veckan i ett halvår ( nu är det 2 ggr i månaden ) hon fick mig att inse att jag kan så mkt mer än jag tror . När jag började träna förra juli orkade jag inte ens springa en km. I höstas orkade jag milen för första gången .

Dom tre första månaderna uteslöt jag läsk bröd alkohol potatis pasta . Men ingen diet och inget program eller något , började äta på mindre tallrik och fylla den med mer protein och grönsaker , började ta pw / löp infann frukost och började främst äta frukost ( innan skippade jag den ) jag började prova olika pass på gymmet och föll för bodypump indoor och cirkeloass . Utöver det så har jag försökt promenera ofta , gärna till radiopsykologen i P1 , och även löpa mycket .

Har som motto att det inte behöver gå fort - bara framåt - och att jag inte får stanna innan jag är hemma , alltså måste jag hela tiden planera rutten :) men stannar gör jag inte . Sen slutade jag jämföra mig med andra och började hylla minsta framsteg sen gårdagen . Började förstå att en bulle inte e farligt - utan det är vad som sker efter den Bullen ( nedtryckande emot sig själv ? Ångest ? Äta upp allt ? Mm )

så jag bestämde mig att jag får äta precis allting , att förbud är dåligt och att om jag äter en bulle så ska jag för fan njuta och låta den vara värd det haha . Jag har balans nu för tiden , och älskar det . Har inga träningsscheman som jag följer eller kostscheman , det sker på rutin bara och jag mår bra av att ha det bra .

Av sanna engström - 23 augusti 2014 16:21

Men innan det , oj vad skönt jag sov igår . Tog sömntablett och somna fem och vakna halv fem <3 såååå jävla utvilad nu . Så gjort massa matlådor å hjälpt Sebbe med flytt och städat å en massa :)

Maten då :

Köttfärssås med krossade tomater kantareller championer mögelost och kryddor , med kokt blomkål till ? ser inte mycket ut för världen men oj vad gott det är .

Av sanna engström - 22 augusti 2014 15:30

Ska äta , sen blir det sömntablett för mig . Är helt färdig . Tar mer på krafterna än jag vill erkänna att inte ha sovit sen i förrgår . Gaaaaah. Trevlig helg allihopa.

Av sanna engström - 22 augusti 2014 00:00

Den här träningsvärken är icke nådig.
Det tog emot att duscha förut , sköt på det hur länge som helst för jag visste att jag då dels skulle behöva böja mig ner för att hämta schampo och balsam och tvål , plus att jag sen skulle behöva höja armarna för att massera in det i hårbotten .

Det gick men det gjorde ont. Och nu när jag ligger i sängen så kan jag knappt vrida eller vända på mig för träningsvärken i magen är inte från denna värld . Herregud vad de känns att man lever haha :) men det betyder ju att det fungerar och jag var riktigt nöjd med passet igår .

Men ja , att stretcha är något jag måste bli bättre på .
Sov gott allihopa :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se