sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2014

Av sanna engström - 1 augusti 2014 06:50

I tid och otid får ni höra om mina bravader gällande mig och mina intressanta löpsteg.
Det är väl lika spännande som att titta på en bulldeg :)därför tänker jag - i present till er alla - ha en månad utan fb - så jag inte låter bloggen förfalla. Så vill någon emot all förmodan följa mina steg så smått - så finns jag på min eh blågg....

Tänker göra likadant med instagram denna tid - vill ni ändå följa mig ; kolla bloggen: www.sannaengstrom.bloggagratis.se
under tiden ska jag fokusera på mig .

Blir lite mkt med allting som skall uppdateras - även för er men även för mig - så bye bye sociala nätverk , vi ses en annan kväll <3


Denna blogg kommer bli mer använd nu kan jag lova . Har en tendens att låta den förfalla annars , jag som älskar att skriva <3

ANNONS
Av sanna engström - 1 augusti 2014 06:49

Så vaknade jag halv sex idag istället för fem :) woooooho ;) fixa tvätten , duscha , lägga mig igen, sen ut till länghem och sen börja jobba imorgon bitti :)

ANNONS
Av sanna engström - 1 augusti 2014 00:53

Började tvätta i nya lyan, hade tvättid 14-20. Kom 20,02 och skulle hämta tvätten . Gick icke . Alls. Frågade en granne vad tusan jag gjorde för fel , men tydligen stängs elen av automatisk efter 20:00 . Tydligen får man inte tvätta på söndagar heller, enligt grannen. Hon sa; första veckan jag flyttade in slängde jag in en tvätt på en söndag - då startade inte maskinerna - haha. Enda dagen då dom flesta vill/kan tvätta , vad beror det på? Vilodag ? Amen ! ? Man lär sig nåt nytt varje dag :)

Av sanna engström - 1 augusti 2014 00:17

Vad jag funderar på innan jag ska sova ;

Förutom dom normala ???? Tankarna såsom ; varför är himlen blå ? Hur stor är rymden? Hur läääääääänge är man död och hur lååååång tid är heeeeela tiden?
Vad ska jag äta imorgon ? Hoppas dom inte bombar i världen inatt / etc ....


Så sitter man på nätet . Och ser rubriker som " kvinna gripen för mord på en annan kvinna - som blivit styckad " och så hamnar man på Flashback . 500 sidor senare så vill man bara dra ett täcke över sig. Denna jävla värld .
( två första fotona , hon i rött som styckat )

Hon åkte dit , knackade på, tjejen öppnade . Blev nedslagen med en hammare. Sen knivstucken. Sen ihälld massa alkohol för att förbrylla ,
Sen gick kvinnan hem - gick ut med sina hundar - kom tillbaka - med såg- och började stycka kroppen . Slängde delarna på vägen till jobbet . Jobbade som normalt men bad att få gå hem tidigare- ringde sen polis och erkände .

FATTAR INGENTING . Så hemskt , på bilderna så ser mördaren ut som mig och dig . Något måste ha slagit slint <3 så himla hemskt .


Ser sen en bild på Twitter om ett helt annat fall , hur skylar försvinner och ALLA letar efter henne . Hon hade två bästa vänner som man trodde älskade henne , dom båda skrev saker på Twitter så som ; hur ska jag klara skolan utan dig skylar ? Kom heeeeeeem! Och den andra ; du va min bästa vän , kom hem!!! Saknar dej ...
( tjejen på bilden till höger är alltså en av mördarna + den orangehåriga tjejen , fram emot slutet så låtsades dom vara skylars bästis )

Och skylar hade lätt kunnat komma hem - om det inte vore för att hennes " två bästisar " hade tröttnat på henne , och valt att knivhugga henne till döds med över 50 hugg - med start på 3 . ( man kan senare läsa på ena tjejens twitterkonto ( sheila ) " we really did go on tree" och hur hon även twittade någotsånär " i dont understand People who hurt their friends . I would never hurt mine" och sen gick hon till skylars familj och tröstade dom och sa ; hon kommer nog hem snart ska ni se .


Enda anledningen dom båda gett till varför ; VI VA TRÖTTA PÅ HENNE OCH VILLE INTE VA HENNES VÄN.


Denna jävla värld ibland alltså <3 får börja läsa chicklit istället ( men det hjälper ju inte - problemen händer ju ändå ) man blir fan mörkrädd .

Helt plötsligt är det knappt tänkbart att somna in vid 86 , utan man väntar på att få en kniv i ryggen när man springer / ett skott i huvudet när man sover av en inbrottstjuv / bli påkörd av en rattfyllerist eller våldtagen i en skog .


Det är så synd att man inte längre kan lita på världen man lever i , ständigt måste man vara misstänksam <3

Kärlek till er som har barn / familjemedlemmar som utsatt andra för brott - det är INTE ert fel . Det är individens fel . Endast !!! <3 kärlek till er som förlorat någon <3 livet är inte rättvist !

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se