sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2014

Motivation

Av sanna engström - 19 augusti 2014 23:14

Det här med motivation , jag får ofta frågan av andra hur man ska tänka om man inte har någon motivation .

Jag tänker såhär .
Älskar du att borsta tänderna / bädda sängen / bajsa / diska ?

Antagligen inte men det är något som görs ändå , dagligen ( förhoppningsvis ;)

Lite så ser jag det med träningen . Tror folk hänger upp sig på att dom MÅSTE HA MOTIVATION, annars skiter dom i det . Jag struntar blankt i om jag har det eller inte , ut ska jag . För känslan efteråt slår allting.

Och dom dagar jag inte har någon motivation alls så har jag som mantra att " gött - ut å leta efter den då " . Tror det handlar om att inte känna efter så mycket - innan - utan bara göra det . Det behöver inte registreras i runkeeper eller endomondo, du kan gå ut och lyssna på "radiopsykologen i P1 eller Mia och klara roll on P3 .

Motivation är nåt som ibland finns , ibland inte . Men vardagen är ständigt där och du gör dagligen saker som inte e så roliga , låt träningen bli en lika vanlig del , för av den får du åtminstone ut något , och du kommer inte ångra dej precis<3

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

20 augusti 2014 08:49

hallåååååå.... älskar inte alla att bajsa?? den bästa stunden varje gång, så länge dasset är fräscht och underhållningen funkar :D

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se