sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2014

Ladydahmer skriver om övervikt

Av sanna engström - 18 augusti 2014 19:49

Såhär svarade jag : Jag var den som beklagade mig ständigt över min övervikt (fetma ) 110 kg lathet var det , jag sa till nära och kära att det va SÅ KONSTIGT att jag inte gick ner i vikt , att jag kunde gå upp 3 kg av att TITTA PÅ EN APELSIN. Allt var orättvist och alla andra verkade kunna gå ner i vikt utan stackars mig . Det var så synd om mig så jag direkt åkte till mc drive , för vad spelade det för roll ? Jag var ju redan så fet ?!

Sen insåg jag att jag inte ville bli smal . Det enda jag ville var att känna att jag levde och inte bara va vid liv . Jag började ändra inställning och har på ett år gått ner 25 kg UTAN BANTNING eller quickfix.

När jag tidigare sa att jag gjorde alllllllt som stod i min makt , så nämnde jag inte dom där 3 för 20 chokladkakorna som jag tryckte i mig i bilen , eller lunchen jag redan ätit hemma när jag väl va förbi hos päronen som undra om jag ville ha lunch och sa ; ja tack .


Om man trivs som överviktig, inte har några besvär eller värk och att man mår bra - så är det fantastiskt. Det ska aldrig handla om storlek . Men jag mådde inget bra . Jag hade ständigt ont . Men det var en fantastisk känsla att börja lägga sig om kvällen och veta att jag idag gjort val som gynnar mig inför morgondagen och inte tvärtom .

Jag blir så fundersam när jag läser om din åsikt kring mollys video , att hon inte är tjock nog , och att det hade blivit ramaskri om en riktigt fet tjej hade gjort likadant ? Bara där förminskar du ju mollys känslor och även många fler. Oavsett storlek så handlar det ju om hur man känner innerst inne , smala borde inte få kritik för att dom inte vet hur feta har det , för feta vet inte hur en smal mår . Det sitter inte i vikten , det sitter i självkänslan och den är inte styrd av en siffra på vågen .

Jag blir mörkrädd när jag ser inlägg om tex en tjej som övervunnit sin aneroxia och visar upp en efterbild på+20 kg och en kvinna 50 år kommenterár ; du är fortfárande för smal .

Hur hjälper dessa kommenterar ? Vi borde hylla varandra . Alla har något dom kämpar med , oavsett storlek eller mått . Om någon vill förändra livsstil så går det om man slutar med ursäkterna och slutar ljuga för sig själv , är man däremot nöjd och mår bra , så är ju det toppen .
Men kom inte och säg att det inte går att gå ner i vikt pga genetik,
Det om något är en sorglig lögn .

Va rädda om er allihopa och försök bli er egen bästa vän , er kropp ska bära er resten av livet , använd den väl <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.


Skapa flashcards