sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

Tankat bilen :)

Av sanna engström - 13 augusti 2014 20:55

Eller ja , själen <3 :) träffat fantastiska Sofia , en av mina bästa vänner . Hon är på riktigt helt jäkla enastående . Finns ingen som kan sprida sån positiv energi som henne .

Ett exempel på hur skön hon är : när hon precis hade fått sitt första barn så ringde jag och gratulerade och sa ; men berätta ALLT !!! Hur lång tid det tog ? Hur kändes det ? Var du rädd ? Hur mår du ? Blablabla .

Fias svar ; äsch skit i mig nu , hur mår du ?

Hahahaha :) jag älskar henne så mkt så det gör ont . Idag sågs vi hemma hos henne och vi gjorde som vi alltid brukar göra : kliade /killade / gjorde flätor i håret och masserade axlarna . Sån jävla avkoppling med en kaffe till hands .
Vi möttes när vi bodde grannar för flera år sedan och då gick vi ofta in och fönade varandras hår , tjötade skit och bara hade det gött , precis som nu .

Jag tycker det är så viktigt att vårda relationer och Sofia är en sån som får en att växa tusen meter , jag hann knappt gå ur bilen innan hon skrek ; meeeeeeen hur vacker är du inte då Sanna ??????? Alltså naaaaaw . Är typ kär i min bästis hahaha :)

Men ja , jag har sovit dåligt i två nätter och har haft det lite svårt på jobbet , så att få tanka energi hos en människa som är godheten själv - betyder allt <3

Jag och hon borde verkligen göra tv-program /podcast ihop. Vi låter som Mia och klara deluxe hahaha :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se