sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Höstfeeling

Av sanna engström - 12 augusti 2014 20:05

Åh så underbart att få murra in sig i en gosig tröja och ta på sig Jeans och ändå frysa en aning , jag är väl lite sjuk i huvudet men jag älskar att frysa , det gör mig mer Alive om en säger haha :) jag och killen brukar sova med öppna fönster året runt och oftast ligger halva jag utanför täcket , att känna svalkan/snön yra utanför är ljuv musik , denna sommar har varit underbar på alla sätt och vis och i och med viktnedgången så har den även varit uthärdlig men det är ändå hösten jag älskar mest .
När löven ändrar färg , när luften är sådär klar och frisk och när det blir så där mysigt så man kan tända ljus och inte dö av värmeslag <3 löve it :)

Varit en sväng på tant grön och fikat med en kompis idag , annars har jag inte gjort så mycket efter jobbet . Bokat tid för fotvård imorgon kl 3 , jag ringde och sa att jag hade lite bekymmer med förhårdnad och liktorn eller vad det nu heter , varpå kvinnan lite för glatt svarade ; ÅH DÅ FÅR VI ANVÄNDA KNIVEN OCH SKÄRA LOSS IMORGON , VAD ROOOOOOLIGT .


Yeeeaaaayyy , eller what ????? Haha

Men bara det blir bättre så . Jobbskorna underlättar ju inte riktigt , stålhätteskor vettni .

Kärleken var förbi en sväng innan och vi provade diskmaskinen för första gången , jag glömmer hela tiden bort att vi har en - tycker det är roligt att diska också för den delen - men nu testade vi . Ingen av oss fattade nada men lägenheten står kvar - ingen brann upp och disken blev ren , men att läsa manualen gjorde ingen av oss klokare . Haha. Blir spännande det här . Vi har även en induktionshäll , så fick med andra ord typ slänga alla kastruller . Haha ;)

Ber om ursäkt för så mycket egokort men hallå - vem är förvånad ? :)

För att inte ha sovit sen söndags natt så ser jag faktiskt frääääsch ut . Håret är fint . Jag är fin . Ögat ser ok ut nu och hösttröjan älskar jag ( snodd av mamma , tack mor :)

Hoppas ni alla har en härlig dag och får en fin kväll .
Puss och kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se