sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2014

Paus från sociala medier

Av sanna engström - 1 augusti 2014 06:50

I tid och otid får ni höra om mina bravader gällande mig och mina intressanta löpsteg.
Det är väl lika spännande som att titta på en bulldeg :)därför tänker jag - i present till er alla - ha en månad utan fb - så jag inte låter bloggen förfalla. Så vill någon emot all förmodan följa mina steg så smått - så finns jag på min eh blågg....

Tänker göra likadant med instagram denna tid - vill ni ändå följa mig ; kolla bloggen: www.sannaengstrom.bloggagratis.se
under tiden ska jag fokusera på mig .

Blir lite mkt med allting som skall uppdateras - även för er men även för mig - så bye bye sociala nätverk , vi ses en annan kväll <3


Denna blogg kommer bli mer använd nu kan jag lova . Har en tendens att låta den förfalla annars , jag som älskar att skriva <3

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

1 augusti 2014 09:50

låter bloggen förfalla? så du menar att typ 5 inlägg på en dag är det haha.... :P du får ju tänka på oss som bara hinner läsa någons blogg en gång om dagen... vi får ju bläddra sidovis...

trevlig helg och grattis till nya lyan

http://stamp-e.bloggplatsen.se

sanna engström

1 augusti 2014 10:23

Hahahahaha :) jag menar att jag vill skriva längre och inte bara klistra in allt jag redan skrivit på fb och instagram haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se