sannaengstrom

Alla inlägg under juli 2014

Av sanna engström - 28 juli 2014 17:53

Jag bara fullkomligt älskar reddit , speciellt kategorierna AAW WTF och funny .

ANNONS
Av sanna engström - 28 juli 2014 17:42

Va i stan förut med Patricia och hittade löpskor på rean på Intersport . 399 istället för 699. Helt ok pris , med tanke på att jag har fötter from Hell , så får jag hoppas att jag kommer vara lika nöjd när jag väl tränar i dom :)

Hittade även en fläkt på Kjell&kompani för 10 fucking jävla kronor !!!!!!! Bästa köpet denna sommaren hahaha :)

Imorgon är det inflytt i nya lägenheten - längtar !

ANNONS
Av sanna engström - 27 juli 2014 10:58

Det känns som att jag haft semester i ett halvår haha, har ingen ångest alls över att börja jobba igen på lördag . Man kan ju fånga sommaren ändå , speciellt jag som jobbar 6-skift .

Denna veckan har jag sprungit en massa , solat en del och badat desto mer . Varit på grillfest och hängt med päronen och andra härliga folk , och igår satt jag hemma och skruvade isär möbler eftersom pappa och mamma kommer in idag och ska hjälpa mig att tömma lägenheten .

Imorgon kommer flyttstädsgubbarna, ja, jag bor i en etta och tyckte det lätt va värt 1500 kr för att slippa städa hahaha . Och på tisdag flyttar vi in i vår nya lägenhet <3 som jag längtat . 3 år har vi varit ihop men äntligen blir vi sambos . Tycker det va smart av oss att inte flytta ihop på en sekund , nu är vi verkligen redo . Och jag längtar så tills att vi får sova och vakna upp ihop varje dag <3

Hoppas ni alla är nöjda med er sommar .

På torsdag ska jag springa milen med min pt , jag längtar samtidigt som jag fasar .
För jag har sprungit milen 2 ggr denna veckan och fått blåsor under fötterna / skavsår mm.
Vill inte ha ont när jag springer , det e det sista man behöver när man springer en mil haha , det gör ju ont ändå :) men känslan att man numera kan springa en mil - är så sjukt skön . Är så stolt över mig själv <3

Av sanna engström - 25 juli 2014 00:44

Detta äro alltså ironi - dom jag hoppas ni förstår :) haha .

Av sanna engström - 25 juli 2014 00:26

Såg ett fantastiskt tips gällande gräl med ens partner ; " när du vill säga något du stör dig på hos din partner , så ska du först tyst för dig själv tänka 10 bra saker om din partner . Det kan ta tid när man är arg , men när man väl kommit till 10e punkten så känns helt plötsligt den där störiga saken mindre viktig "

Min kille skickar ju supersöta sms och e världens härligaste , men ändå så känns det där tipset fantastiskt dom gånger man ilsknar till <3

Av sanna engström - 24 juli 2014 21:22

Glömt att visa foton från min och älsklingens semester i grebbestad . Här kommer ett axplock <3
Grebbestad är en dröm , så vackert . Även himla nöjd att jag lyckades prova jordgubb/mango/banan och havtorn - duaquiris , AMAZING <3 va en fantastisk semester , Sebbe hade aldrig varit där men han älskade det lika mycket som jag gör så dit återkommer vi fler ggr <3

Av sanna engström - 24 juli 2014 20:57

I att ha bestämt sig .

Jag SKA springa en mil . Så är det .
Så när jag va helt färdig i solen efter en km så tänkte jag bara ; yes , bara 9 såna här vändor kvar sen är det klart, istället för att sluta .

När jag insåg att jag hade glömt vattnet så började jag svälja luften vid var 5e steg , på så sätt lurade jag mig själv .

När jag fick skoskav på BÅDA fötterna så slutade jag fokusera på det och började tänka på min andning , hur känns den ? - den känns bra - tackar som frågar - sa jag nöjt till mig själv .

När runkeepern sa 5 kilometers 33 minutes 40 seconds så valde jag att tolka det som ; yes , nu är det nedräkning som gäller istället för att tänka ; SHIT HÄLFTEN KVAR ???

När jag inte hade någon plats att ha mobilen (inga fickor ) så fick den ligga under sportbehån, smekandes min bröstvårta. Äckligt - obekvämt - svettigt ? Yes - men då tänkte jag ; yes . Där fick jag till det , slapp hålla den i handen .

När jag började få ont i ländryggen så tänkte jag inte ; jaha då går jag väl , jag tänkte ; yes , en anledning till att sakta ner - räta på ryggen - se mig omkring och sluta stirra på mina fötter.

Dit jag vill komma är att det handlar så mkt om inställning , att jag kunde likaväl ha slutat så fort jag insåg att jag glömt vattnet + fick skoskav , men jag har som sagt en grej för att inte sluta innan jag är klar <3

Av sanna engström - 24 juli 2014 20:26

Blev en mil utomhus i länghem , utan att stanna . Varmt !!!! Glömde keps och vatten , men när jag nådde milen så fanns roger där med en kanna vatten <3 så himla skön känsla men fy fan vad drygt att springa runt länghem , raksträcka efter raksträcka , men nu är det gjort . Stolt <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se