sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 31 juli 2014

QuickFix och missförstånd

Av sanna engström - 31 juli 2014 23:46

Att bli missförstådd :

Kan bli så himla ledsen ibland när folk direkt går till angrepp över något man absolut inte menat . Hade en dispyt med en tjej på IG som tolkade min text om QuickFix SÅ FEL . Men orkade inte förklara för hon hade redan bestämt sig för att jag anklagade just hennes tillvägagångssätt och metod , att jag avskydde henne och att jag såg ner på henne .

Det jag skrivit ? Att jag tyckte det var synd att folk ständigt körde qucikfix på QuickFix , att det är en kortsiktig lösning på ett långvarigt problem . Att OM man från början ändrar livsstil så kommer det gå fortare att förlora vikt - i längden - än att ha ett slutdatum på en diet - för sen då ? Många går ner massvis , men när dom väl återgår till det vanliga - så blir dom ledsna och går upp - igen - .


Den här tjejen kunde inte tolka min text . Hon skrev bl.a Att hennes sätt var bättre än mitt / att hon gått ner 17 kg / att jag var hemsk som antog att min väg var den enda rätta / att jag var en idiot som dömde folk att jag inte visste något om hennes livsstil men att den antagligen va tusen ggr bättre än min .......

Först och främst ; VA ???!!!
För det andra ; grattis till - 17 kg .

VART har jag sagt att EN QuickFix - om man ändrar livsstil efteråt - är fel ?
Min väg är min väg och den enda inspiration jag kan ge .

Jag har endast syftat på dom som bett om tips / råd på sms / mail / FB / instagram - men som backat när dom fattar att jag inte jobbar med dieter och skit , såna som vill ha tips om hur man går ner 4 kg helst igår eller vilken diet som är bäst i en månad framöver .

Jag säger inte att folk ska göra som jag gör . Jag säger inte att andra gör fel .
Jag säger att det är synd om dom som kör QuickFix på QuickFix , för det är den långsammaste vägen av dom alla - när man stoppar huvudet i sanden och tror att allt kommer lösa sig - men sen då ?


Himla tråkigt att man ofta blir missuppfattad , men vi alla väljer olika vägar . Min väg passande mig . Om QuickFix * 14 funkar för er - så kör på . Eller så ändrar ni livsstil och börjar träna och slutar banta <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se