sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 31 juli 2014

Långklänning

Av sanna engström - 31 juli 2014 21:19

Hade jag igår . Gillade den jättemycket <3

Min pt gick igenom saker jag sagt vid första mötet , tex förväntningar inför året ;

Jag hade bl.a Sagt ; drömmer om att kunna handla det jag gillar i affären och inte behöva ta det som endast finns i min storlek. Att kunna ha fina tighta färgglada kläder och inte bara tält ifrån GENEROUS .

Jag blev rätt rörd när hon läste upp olika saker jag sagt - eftersom jag har alzheimers light typ haha så hade jag glömt en del - så när hon sa att en dröm jag hade va att orka gå en morgonpromenad ( då orkade jag inte det , va ständigt trött och håglös och prioriterade vila/soffan/äta/sova )

Nu när jag hör det så tänker jag mest ; what ???? Tyckte jag det va så svårt att få till en promenad om dagen ? Oj. <3 vilken tur att jag fick hjälp . Slängde ursäkterna och började bearbeta och fokusera på att bli bättre , slutade älta varför jag var fet och vågade börja jobba på att ändra det <3 så tacksam. Även himla skönt med kläderna , att kunna se något på en stång på hm och känna ; yes , den provar jag . Och den passar . <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se