sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 28 juli 2014

Tacksamhet

Av sanna engström - 28 juli 2014 18:07

Blir så glad när jag får såna här fina kommentarer <3 tack snälla <3

Om ni undrar varför jag ibland svarar så kort på era kommentarer så är det inte för att vara elak - det är fucking bloggagratis som inte sparar allt jag skriver .

Jag kan skriva enormt långa svar men ändå syns bara ; tack .

Så retligt så jag brukar inte ens svara för jag tycker det är pinsamt och att jag verkar dryg .

Men skrev iallafall såhär som svar till dig Jessica ;

" meeen hur gullig är inte du då? Tusen tack för denna värmande kommentaren <3 har du ingen blogg så man kan följa dig? Vilken grym resa du har gjort . Blir så imponerad !!! Massa kramar till dig och tusen tack för att du tog dig tid att skriva :) "

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

28 juli 2014 22:28

Jag har ingen blogg men du kan följa mig på instagram om du vill. Jag är inte så öppen med vad jag håller på med (även fast folk såklart ser att jag gått ner i vikt) så den kanske inte är så rolig att följa men jag heter iaf sistersurround där. :)

Och idag sprang jag 1 jäkla mil! För tre veckor sedan sprang jag liksom 3 kilometer. Det är din förtjänst så tack för det! ;)

sanna engström

28 juli 2014 23:18

Men gumman :) wow!!!!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se