sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 13 juli 2014

Förra sommaren

Av sanna engström - 13 juli 2014 17:50

Vill knappt ens tänka på det , ni ser en leende tjej på fotona där , men ni ser inte hur jag ständigt drog i tröjan för att den åkte upp på valkarna, såren mellan benen för att låren slog ihop sig så fort jag rörde på mig, min konstanta värk i kroppen eller hur jag alltid hade en kudde i knät när jag umgicks med någon för att dölja fettet som ändå syntes .

Ni såg inte hur jag hittade favoritkläder överallt - som jag inte kunde köpa för dom fanns inte i min storlek . Ni såg inte skammen av att behöva köpa på generous-avdelningen och ta något tältliknande ,

Ni såg inte prickarna under armarna , eller att jag knappt hade smink för svetten rann bara av att leva .

Ni såg inte hur jobbigt det var att behöva träffa gamla vänner som fick en chock när dom såg mig , ibland gömde jag mig när jag såg bekanta på stan.

Ni såg inte hur jag kämpade för att ta fördelaktiga kort och rädslan som infann sig när andra tog kort på hela mig ,

Smärtan som kom när bristningarna ploppade upp en efter en - kändes värre än hur det kanske känns att föda barn - just för att jag fick dom av eget idioti och inte pga att ett barn kommit till världen.

Ni såg inte hur dåligt samvete jag hade emot min kärlek när jag ljög och sa " jag gör allt jag kan - varför går jag inte ner " och direkt efter åkte till donken + köpte 3 för 20 choklad .

Sommaren var ett helvete förra året , på så många sätt .

Nu är sommaren så välkommen. Jag har en kropp som bär mig och som inte längre känns som agda 75 år.
Jag har en stolthet och går rakt i ryggen och vågar möta folks blickar .
Jag skiter totalt i vikt och mått och fokuserar på känsla och välbefinnande . Jag öppnar min famn för dig sommar , tack för att jag får vara med i år och inte bara titta på <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se