sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 18 juni 2014

före-efter -video

Av sanna engström - 18 juni 2014 20:54


 


Snart gått ett år , undrar ibland hur en hade sett ut idag om man inte hade vågat göra förändringen ? Vart hade jag varit då? Vem hade jag varit ? Hade jag ens levt idag ? Jag är så himla jävla enormt tacksam för att jag under ett års tid krigat på och vågat tro på mig själv , jag som annars är en sån som " börjar/ slutar på måndagar " har chockat mig själv med att ha fixat detta månad efter månad ( sekund efter sekund ) folk frågar fortfarande vad mitt mål är och vilken vikt jag vill ligga på. Jag svarar likadant som vanligt ; jag är klar när jag är död , och jag har inte bråttom . Vill leva , vill orka , vill känna att kroppen bär mig . Så idag , när sommaren närmar sig , så MÅR JAG BRA . Inga utslag , ingen panik över att hitta tältkläder , inga tårar till sömns över att veta att jag kommer vara ännu fetare i morgon , 

Nej nu är det ren och skär lycka , jag andas . Jag kan sitta i en soffa utan att mag(arna) trycker ihop luften för mig . Jag kan gå upp är sängen utan att pusta / stånka . Jag kan gå till min pojkvän eller springa ( 3 km) förut tog jag taxi (sorgligt va ? ). Jag har ett liv med så mycket mer energi och glädje , att bli sin egen bästa vän e fan det finaste jag gjort . 
Ska leva med min kropp resten av livet, alltså känns det bra att vi har börjat gilla varandra ☀️

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

19 juni 2014 08:56

jupp det är gött mos... den enda nackdelen tycker jag, om jag ska vara ärlig mot mig själv, är att jag saknar att bara trycka i huvet det som jag såg som såg gott ut, att bara frossa värsta frukostarna, att ligga i soffan och trycka i huvudet på kvällen... inte fly i det, utan det här ätandet...

sen att jag ser att det är ett sjukt beteende, att jag mår dåligt dag och natt för att kroppen bara får skit, jag växer, min hy är kass, min mage är kass, det är inte det det handlar om...

men, jag har två mantran, det ena snott - no pain no gain - och det andra mitt egna - There is no shortcut to success (jag vill tro att det är mitt i alla fall haha)

ha en underbar midsommar.

MVH Stamp-E

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se