sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 24 maj 2014

Fin kväll igår

Av sanna engström - 24 maj 2014 05:01

Riktigt fin sommarkväll igår , kom i säng runt 00 och upp halv fyra , nu sitter jag i bilen på väg till Landvetter <3 det regnar och åskar , hoppas verkligen att planet går som planerat ( rättelse ; att det GÅR hela vägen och inte blixtas ner usch )

Jag som ogillar att flyga vanligtvis ;(
Men det blir säkert ok :)

Ska bli otroligt skönt med värme nu när ett hav är i närheten :) har fan inte tålamod en sekund annars , haha .
Måste kunna svalka mig ju , att ligga på en gräsmatta hemma i Sverige är icke min melodi , jo , kanske i 1 ciggs längd men inte flera timmar haha. .

Ska försöka att inte få 2 gradens brännskada nu som jag fick när jag va i Tunisien , min rygg ser ut som ett Atlas på den bilden haha.

Andra är coola och kör oljor och skit , jag är cooool som kör solskyddsfaktor 30 ... Hahaha . Äsch, e rädd om min hud .


Ska bli gott med frukost på Landvetter ( läs ; en öl ) obligatorisk flygstartkost :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se