sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 21 maj 2014

Uppåt

Av sanna engström - 21 maj 2014 16:28

Det är konstigt det där , hur farligt det e att bli nöjd. Sen juli förra året har det gått spikrakt neråt och jag kan inte säga att det varit så värst svårt eller jobbigt . Med rätt tänk så funkar allt .

Men , under april och maj har en känsla av nöjdfaktor infunnit sig , vilket inneburit att jag släppt tyglarna och tränat mindre och ätit sämre . Inte så att jag skitit i det - absolut inte - men inte hållt det på samma nivå alls som förut .

Innan hade jag alltid 2 pass inbokade i appen på friskis och svettis och så fort jag gjort ett pass bokade jag ett nytt , så blev väl 4 -5 pass i veckan utöver annan träning .

Nu har det blivit extremt få pass men mer utomhusträning, men känt att jag mått bra , känt mig stark och sund ändå och inte velat ha någon vikthets eftersom min känsla ändå säger mig att jag är ok . Men vägde mig idag så jag skulle ha ett hum eftersom jag drar till Mallis på lördag , har gått upp 2,9 kg sen 13 mars .

Ska jag va ärlig trodde jag att det va mer haha , så jag är tacksam emot min kropp.

Jag är bara glad att jag har den inställningen jag har och att jag inte dog av detta , det är inget att skämmas över .

Jag sa såhär till min kille ; på ett sätt känns det skönt , för det visar att kroppen fungerar och jag vet att jag inte presterat mitt allt , det hade varit värre att inte se resultat om man " gjort allt " men lite så är det ju , det går inte lura kroppen, den är ärlig och den bär dig , oavsett . Så det är bara att ta nya tag . Starkare tag ,

Det är detta jag älskar med mig själv , att jag inte bryter ihop. Att det bara är att göra om - göra bättre - fortsätta som en ska , det är livet det här ;)

Hittade en röd fin bikini idag och min vän / PT skrev så fint till mig när jag berätta om vikten :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se