sannaengstrom

Alla inlägg under april 2014

Av sanna engström - 11 april 2014 00:16

Jag va en bra målvakt i fotboll men efter en olycka i fjällen där korsband ledband och sidoband gick av så vågade jag inte spela mer , men fortsatte äta som jag gjort . Vikten smög sig på och jag saknade sporten . Men det som fick mig att inse att NU JÄVLAR , va att jag blev trött på att se mig själv som ett offer . Om någon va snäll emot mig så va det för att jag inte va nåt hot , om någon va elak så var det ok för jag va ju äcklig och ful . Men egentligen handlade det aldrig om andra , jag var min värsta fiende och jag var så trött på att kämpa emot mig själv . Jag blev så nyfiken på att se vad som skulle hända om jag började tycka om mig själv , jag fick ljuga i början och det va tufft men jag lovade att inte klanka ner på något utan bara säga fina saker om mig själv och bit för bit så fungerade det bättre och bättre , jag ville börja leva och inte bara vara vid liv. Jag va trött på att köra snabba kurer som pulver och annat desperat , och istället blev jag nyfiken på att se hur det skulle gå med ändrad livsstil. Sen när min kille sa att han blev så ledsen av att se mig SE MIG själv i spegeln , eftersom jag aldrig log . Jag hade kass hållning och ingen glöd i blicken , såg mest ledsen och rädd ut . Han längtade till att se mig stå stolt , och med ett leende . Och jag började längta till det också , va så trött på att om jag såg någon skolkompis från förr så gömde jag mig innan , vågade inte visa mitt förfall liksom , nu springer jag fram och skriker typ ; DET VA FAN INTE IGÅR . Och jag går med ryggen rak <3 och jag ler i spegeln <3

ANNONS
Av sanna engström - 10 april 2014 11:45

Igår blev jag lite knäckt, helt utan anledning egentligen, 

eftersom jag sen min viktresa lärt mig att stå på mina egna ben och att endast lyssna till det som sägs men inte tro på allt som sägs , om det inte är befogad kritik. 


jag har lätt för att skaka av mig saker, men svårt för att skaka av mig när något gör lite ont. 

det skaver liksom och sätter sig fast. 

igår var en sån dag. 


en kollega kom fram helt ifrån ingenstans, ryckte tag i min arm, tog om den och sa med medlidande blick " jadu sanna, jag ser att det inte går neråt längre, tråkigt att du fastnat. men sånt som händer " 


jag ville bara slå ner fanskapet. 

vem är han till att säga så? hur gynnar den kommentren mig? 

sen var den ju inte sann heller. 


jag går fortfarande ner i vikt, dock inte lika snabbt som när det fanns mer att ta av. 


men efter hans kommentar igår så kände jag mig som en flodhäst typ, 

tills jag på riktigt rannsakade mig själv:  kände jag så innan hans okänsliga och onödiga kommentar? 

nej. det gjorde jag inte. 


så med det sagt, vill jag bara att ni alla ska försöka lita på er magkänsla. 

jag hade däremot uppskattat hans ord om jag själv hade känt att jag stannat på en platå, 

och bett om råd , då hade hans kommentar varit relevant. men människor som ska komma med kommentarer, så som: 

 - du passar inte alls i den frisyren

- men oj, vilken ful tröja 

mm


kan ju bara gå och skita ner sig.  haha :) 
vikten går neråt, cm lika så, 

jag tränar varierat och ofta och har mina vilodagar, 

och jag äter bra och unnar mig ibland, 

precis så som jag vill ha det. 

om det så är ett halvt kilo ner i månaden så spelar det ingen roll, 

men kom fan inte och tryck på min armar och ge mig en sympatiblick, 

när det inte är befogat och när jag inte bett om det. 


:) 


det är ju inte synd om mig. 

det var synd om mig som inte trodde att jag var värd det här . 

nu är jag här och jag är värd det. 
mars/april 2013

<3            mars/april 2014 : 


       
ANNONS
Av sanna engström - 10 april 2014 11:36

Kan man tro men nope , bara plattat hår :) älskar att platta det för då kan jag dra fingrarna igenom utan att fastna i skatbon :)

Av sanna engström - 9 april 2014 21:26

trots tunga ben så sprang jag 4 km nyss. riktigt skönt. jobbade ju extra igår fm och idag fm, och idag frågade dom om jag kunde jobba extra imorgon eftermiddag : jajjemän... ( suck :P ) 

får väl njuta av ledigheten som kommer nästa period istället :P är iallafall ledig fredagen, sen börjar mina 6 dagar på lördagen... 


men alltid bra med pengar nu när jag snart ska till mallis och hälsa på fina bror <3 


Önskar er alla en fortsatt skön kväll, va rädda om er . puss och kram. 

Av sanna engström - 7 april 2014 19:38

Träffade min vän Fia idag , får alltid sån energi av henne <3

Av sanna engström - 7 april 2014 19:29

Svettas fan som en idiot haha , så jobbigt när det tar fokus ifrån löpningen , ser ju knappt vart jag springer ju haha . Blev iaf 5 km löpning och tidigare idag blev det 6,5 km pw :)

Ska jobba extra imorgon och i övermorgon, fm .... så kul :P :) haha . 


 

Av sanna engström - 6 april 2014 23:55

Ovanligt va ? Jag brukar ju aldrig vara stolt. Höhö

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se