sannaengstrom

Alla inlägg under april 2014

Av sanna engström - 27 april 2014 11:58

Ja jag tjatar , ja jag är ego , ja jag är stolt och nej , jag kommer inte sluta tjöta haha .
Att möta denna sommaren känns såååå mycket bättre än hur det kändes förra sommaren . Tror ingen kan förstå hur TUNGT det va att vara tung , speciellt sommartid .

Allt va jobbigt . Jag svettades av att bara vakna . Jag suckade och ojade mig över att kliva upp ur sängen , jag hade problem med att gå ner på knä å knyta skorna , jag hade stora blåsor vid låren som skavde och blödde och gjorde ont - vilket gjorde att jag knappt kunde gå ut och gå - vilket gjorde mig fetare och mer ledsen .


Kunde inte ha tighta kläder för då syntes svetten under magarna!!! Och kunde inte ha färgglatt för då syntes svetten massvis men då klädde jag mig i svart , vilket solen gillade och då blev jag mer svettig . Kunde inte sminka mig för det rann av , att handla med killen var typ träning för mig , va helt slut. Förut tog jag taxi till honom ( 3 km uppförsbacke ) nu går / springer jag utan problem.

Jag har inte bara gått ner i vikt , jag har fått mer livskvalité , och jag mår så bra av saker som andra tagit för givet , som att gå i en trappa utan att få ont :) puss på er alla

ANNONS
Av sanna engström - 27 april 2014 11:33

Jag är kär i den här muslin, så god är den .

Idag blev det lite filmjölk med musli , banan , lite honung och vaniljpulver .

Riskaka med jordnötsmör och macka med lite brie och körv :)

ANNONS
Av sanna engström - 27 april 2014 11:25

Något som jag har skrattat åt är min tendens till att aldrig vara fullkomligt len i huden haha , tidigare med övervikten så hade jag ständigt prickar blåsor inåtvänd acne vid låren och armhålorna , NU äntligen när allt sånt har försvunnit helt , så hann jag njuta en kvart typ,

För vad är det som har kommit nu istället ? Jo , myggen ! Haha.

Mina ben ser ut som prickekorv haha , så himla typiskt när man ska till Mallorca snart och hälsa på brorsan å ha fina klänningar , jag som varit så stolt över mina ben och resten av kroppen också :) haha .

Aja , bara att gilla läget . Jag är inte den som är den , sen är det ju lite coolt med att ha 33 myggbett på benen innan det ens är maj , lääääängtar så till sommaren :) haha

Kul med att mina ben har samma färg som ett lik. Men känn er icke förvirrade - i am Alive :)

Av sanna engström - 27 april 2014 11:08

Tar en liten social break och fokuserar mer på min blogg ett tag , känner att suget för att skriva försvinner när jag ska uppdatera på förra ställen , blir mest upprepningar och korta inlägg . Så nu ska det bli ändring på det :)

Min träning går kanon och jag älskar hur jag hittat hem , och jag är glad varje dag över att jag vågade ta steget och förändra mitt liv .

Något som däremot är enormt frustrerande är hur lätt andra misstolkar/ blir kränkta / ledsna / arga över saker jag skriver .

Igår fick jag ett låååååångt svar från en upprörd tjej som tyckte jag var hård brutal och elak .
Varför tänker ni nu?

Jo, jag skrev ett inlägg som i korta drag gick ut på detta ;

" folk som skyller på att dom inte har råd med gym som kostar 300 kr i månaden , men ändå kan ta den där kaffe latten på fiket 3 ggr i veckan / snusa / röka / köpa alkohol / läsk / unnasigdagar med favoritgodiset mm är ju bara fel , då har du råd men du har fel prioriteringar .


Tyckte ni någonstans här att jag syftade på människor med extrem knaper ekonomi där man är i ständig panik över om man ens har mat för dagen ?

Det tyckte den där tjejen iallafall , att jag tampade på alla som lider av svår ekonomi och så drog hon sin livshistoria .

Jag tyckte själv att mitt inlägg skrek " välj rätt prioritering " och att det syntes att jag inte syftade på dom
Som verkligen vill men inte kan , jag menar ju dom som jag har mött / pratat med / mailat med som dagligen kommer med ursäkter om varför dom inte kan det eller det men samtidigt skriver om sina nya skor nya byxor nya hår , goaste glassen mm.

Många bäckar små. 300 kr är inte mycket om du räknar ut hur mkt den där kaffen + cigg du lägger i veckan , mm.

Men det är alltid såhär när jag skriver något . Man blir påhoppad och hatad och man kan inte bli älskad av alla , och det är helt ok .

Jag skrev även att jag tycker det är synd att väga sig varje dag före/efter bajsandet, att fokuset bör ligga på hur man känner sig och hur man mår , inte bli styrd dagligen av minus hit eller plus dit , om man väger sig varje dag så tycker jag det är en signal på att du inte litar tillräckligt på dig själv eller din egen kapacitet ,

Här hörde samma kvinna av sig igen och kände sig påhoppad igen för när hon hade aneroxia så vägde hon sig varje dag och nu när hon har en PT så skulle hon väga sig varje dag också ( sjuk PT ????? )

Då svarade jag ; men då har jag ju rätt , du mådde inte bra av det och du va sjuk och vågen är ju inget du egentligen vill ha dagligen ?

Men nej . Jag va elak tyken och en idiot typ.

Jag tror det är för att det jag säger KÄNNS , för att det jag säger KLÄMMER TILL och nyper tag i en, man skulle inte bli arg eller provocerad om man inte tog åt sig .

Men jag håller samtidigt med henne ,
Jag kan va hård . Brutal och ärlig .

Och vet ni varför ? För att jag äntligen vågar tro på det jag tycker och tänker och är stolt över mina vägar och val och sätt att tänka och då vill jag dela med mig , kan jag hjälpa någon så är det toppen, kan jag inte så har jag åtminstone försökt ,men mina ord är ingen lag , det är ingen som måste tycka som jag men jag tycker det är roligt att dela med mig .

Sen har jag blivit såpass trygg i hm själv att jag inte längre tar åt mig personligen utan jag tänker jämt " är detta konstruktivt eller handlar det mer om den andra personen "

Hjälper mycket att tänka så .
Jag är ingen Gud och jag kan också göra fel , men jag gör så gott jag kan <3

Nu ska jag upp och fixa iordning lite innan jag ska iväg och jobba , blir mycket vatten idag , är runt 30 grader inne på glasbruket . Såååååå varmt . Men tur att man har radio och kollegor som gör det lättare :)

Puss och kram

Av sanna engström - 26 april 2014 10:54

Denna gången drog jag inte i nödstoppet av misstag utan köttade på som bara den och SLOG MITT REKORD på 3 km. Förra rekordet va 17,05 min. Nu blev det 16;48 , så himla glad !

Av sanna engström - 26 april 2014 09:47

4,5 km pw i underbart väder , tänk att man kan gå i shorts nu innan klockan ens är tio :)

Av sanna engström - 25 april 2014 23:19

Hur tusan såg man ut innan ? Minns att jag på övre högra bilden tyckte att jag var superfin. Kände mig smal i klänningen ...
Jaja . Haha :)

Av sanna engström - 24 april 2014 18:33

Av att springa skiten ur sig å vara nära rekord och att då råka komma åt nödstoppssnöret ?!!! Gaaaaaah . Haha .
Jaja bättre tur nästa gång . I morgon är det skivstångpass som gäller :) ska bli kul <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se