sannaengstrom

Alla inlägg under april 2014

Av sanna engström - 28 april 2014 21:18

Blev det nu innan jobbet , kunde inte somna för farsan höll på att byta tak så det lät som fan haha , så istället för att ligga kvar och vara irriterad över att jag inte hinner vila så tänkte jag ; löpa ? Yes bitch :)

Så blev 3 km på jobbets gym . Tog verkligen emot eftersom jag sprang 3,4 för några timmar sen , men nu ska det bli skönt att jobba 8h och sen få komma hem och sova :) himla härligt .

Det som förvånade mig mest va att de gick att springa till skitmusik, va nämligen en kille på gymmet som körde sin spotify , cascada E-Type och annat jävligt . Fy fan, ville spy för varje meter , han stod mest och pustade och stönade så jag va så nära att fråga om jag fick byta till min Lista eftersom jag e mer beroende av takt ( läs; BÄTTRE musik) för att jag springer , men vågade inte hahaha .

Ni får ha en underbar kväll allihopa <3

[Bild]

[Bild]

ANNONS
Av sanna engström - 28 april 2014 13:17

Är som bäst om den inte finns , för det är då man presterar som bäst . Haha , som nyss , jag va lite trött , så la mig i soffan och kollade på tv . Frågade mig själv lite lätt ; ska du inte ut och springa i det fina vädret ?
Nej sa jag då.

Och när jag säger nej högt , så blir det automatiskt JO FÖR FAN.

Så jag bara bytte om och drog ut och sprang i solen. Jäklar va varmt, jäklar va tunga benen var , men fan vad skönt det känns nu.

Blev 3,4 km och tog ganska lång tid, men som jag alltid hävdat ; det behöver inte gå fort - bara framåt .

Nu blir det promenad med vovven :)

ANNONS
Av sanna engström - 28 april 2014 11:54

Känner mig som en gammal tant men jäklar vad fint det är ute i naturen nu när allt börjat blomma , sitter på päronens altan och dricker kaffe :) nyss skypat med brorsan , ska bli så kul att hälsa på honom på Mallorca i maj <3

Djuren har det gött iaf :)

Av sanna engström - 28 april 2014 10:00

Hahaha jag dör , va roligt det va . Dom som jobbade klippte band och sen när man gick in i butiken så applåderade dom alla kunder på varsin sida , hahahaha. Snacka om övertaggade folk :)

Men vi hittade till slut den kompressor som farsan ville ha , slutet gott allting gott :)

Av sanna engström - 28 april 2014 08:39

Trodde aldrig att jag skulle stå i kö för att få gå in på biltema??? Hahahaha . Känner mig som en nörd .

Av sanna engström - 28 april 2014 08:16

Åh så skönt att jobba natt ikväll, att få vara ledig under dagen och njuta av vädret och fina diesel , ska va i Länghem efter att jag å hjärtat varit på biltema , älskar att jobba natt , skön innetemperatur, skön musik och pigg som en lärka :)

Njut i solen allihopa , kramar

Av sanna engström - 27 april 2014 23:10

Jag vet kanske 10 av er , men vilka är ni andra ?????? Haha . Undrar hur storbloggare känner sig haha. Själv hade jag nog blivit oerhört förvånad om någon okänd kom fram till mig på stan och säger något om mig och min blogg, för dom är det deras vardag .
Måste kännas märkligt .
Jag glömmer ibland att alla kan läsa min blogg , även folk som jag inte vill , jag tror oftast att det jag skriver är som en dagbok och blir chockad ibland när någon vän relaterar till mina inlägg här , jag tänker först ; what , hur faaaaan vet du detta ????? Sen kommer jag på mig själv att jag skrev något om det för nåt tag sen hahahah ;)

Men tack till er som kommenterar , ni e så fina <3

Av sanna engström - 27 april 2014 22:34

Men vad skönt , jobbade till tio sen så gick jag till gymmet på jobbet och sprang 3 km på 16 min 35 sekunder . Slog alltså förrgårs rekord med 13 sekunder , inte illa pinkat . Så stolt !

Hem nu till Borås ( 4 mil ) hoppas på en lugn resa , älskar bilden nedan. In your face liksom :)

Själv har jag haft som grej att aldrig ligga bakom en lastbil , för jag vill ha fri sikt , för tänk om han tvärnitar för en älg jag inte ser ? Då hamnar man ju under den ...

Sen fick jag förklarat för mig att det tydligen är värre att som personbil ligga framför en lastbil, för även om jag ser älgen så hinner fanskapet till lastbil inte bromsa och då får jag den över mig ändå .. Haha , vart fan ska jag ligga liksom ? Brevid går ju inte heller , för den kan ju välta .

Final destination förstörde mig .jävla film. Haha ;)

Ska upp tidigt imorgon och köpa kompressor till farsan , så e stolt att jag ändå prioriterade träning Direk efter kvällspass och inte sket i det ,
Här ska dagen fångas för fan :)

Puss på er

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se