sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 27 april 2014

Social break .

Av sanna engström - 27 april 2014 11:08

Tar en liten social break och fokuserar mer på min blogg ett tag , känner att suget för att skriva försvinner när jag ska uppdatera på förra ställen , blir mest upprepningar och korta inlägg . Så nu ska det bli ändring på det :)

Min träning går kanon och jag älskar hur jag hittat hem , och jag är glad varje dag över att jag vågade ta steget och förändra mitt liv .

Något som däremot är enormt frustrerande är hur lätt andra misstolkar/ blir kränkta / ledsna / arga över saker jag skriver .

Igår fick jag ett låååååångt svar från en upprörd tjej som tyckte jag var hård brutal och elak .
Varför tänker ni nu?

Jo, jag skrev ett inlägg som i korta drag gick ut på detta ;

" folk som skyller på att dom inte har råd med gym som kostar 300 kr i månaden , men ändå kan ta den där kaffe latten på fiket 3 ggr i veckan / snusa / röka / köpa alkohol / läsk / unnasigdagar med favoritgodiset mm är ju bara fel , då har du råd men du har fel prioriteringar .


Tyckte ni någonstans här att jag syftade på människor med extrem knaper ekonomi där man är i ständig panik över om man ens har mat för dagen ?

Det tyckte den där tjejen iallafall , att jag tampade på alla som lider av svår ekonomi och så drog hon sin livshistoria .

Jag tyckte själv att mitt inlägg skrek " välj rätt prioritering " och att det syntes att jag inte syftade på dom
Som verkligen vill men inte kan , jag menar ju dom som jag har mött / pratat med / mailat med som dagligen kommer med ursäkter om varför dom inte kan det eller det men samtidigt skriver om sina nya skor nya byxor nya hår , goaste glassen mm.

Många bäckar små. 300 kr är inte mycket om du räknar ut hur mkt den där kaffen + cigg du lägger i veckan , mm.

Men det är alltid såhär när jag skriver något . Man blir påhoppad och hatad och man kan inte bli älskad av alla , och det är helt ok .

Jag skrev även att jag tycker det är synd att väga sig varje dag före/efter bajsandet, att fokuset bör ligga på hur man känner sig och hur man mår , inte bli styrd dagligen av minus hit eller plus dit , om man väger sig varje dag så tycker jag det är en signal på att du inte litar tillräckligt på dig själv eller din egen kapacitet ,

Här hörde samma kvinna av sig igen och kände sig påhoppad igen för när hon hade aneroxia så vägde hon sig varje dag och nu när hon har en PT så skulle hon väga sig varje dag också ( sjuk PT ????? )

Då svarade jag ; men då har jag ju rätt , du mådde inte bra av det och du va sjuk och vågen är ju inget du egentligen vill ha dagligen ?

Men nej . Jag va elak tyken och en idiot typ.

Jag tror det är för att det jag säger KÄNNS , för att det jag säger KLÄMMER TILL och nyper tag i en, man skulle inte bli arg eller provocerad om man inte tog åt sig .

Men jag håller samtidigt med henne ,
Jag kan va hård . Brutal och ärlig .

Och vet ni varför ? För att jag äntligen vågar tro på det jag tycker och tänker och är stolt över mina vägar och val och sätt att tänka och då vill jag dela med mig , kan jag hjälpa någon så är det toppen, kan jag inte så har jag åtminstone försökt ,men mina ord är ingen lag , det är ingen som måste tycka som jag men jag tycker det är roligt att dela med mig .

Sen har jag blivit såpass trygg i hm själv att jag inte längre tar åt mig personligen utan jag tänker jämt " är detta konstruktivt eller handlar det mer om den andra personen "

Hjälper mycket att tänka så .
Jag är ingen Gud och jag kan också göra fel , men jag gör så gott jag kan <3

Nu ska jag upp och fixa iordning lite innan jag ska iväg och jobba , blir mycket vatten idag , är runt 30 grader inne på glasbruket . Såååååå varmt . Men tur att man har radio och kollegor som gör det lättare :)

Puss och kram

 
 
Stamp-E

Stamp-E

27 april 2014 12:29

det är alltid jobbigt när man blir påmind om saker som stör en, och då är anfall bästa försvar (när man inte ens behöver försvara sig egentligen) du kommer alltid möta det.... sånt e livet.. därför så hänger man bara med skönt folk som inte klankar ner och snor energi... puts väck med såna...

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.


Ovido - Quiz & Flashcards