sannaengstrom

Alla inlägg under mars 2014

Av sanna engström - 20 mars 2014 21:30

Blev ett gött benpass idag. 


började med 3,5 km med hunden. 

Sen direkt till gymmet. 


sprang 3 km. 


sen intervall 1 km där jag sprang på 12,5 i 30 sekunder, gick på 6:an i 30, fram till 1 km. 


sen 1 km promenad i lutning 15 ( brant ) :P 


sen springa snabbt som fan 1 km. 


sen 1 km rodd 


10 min x-trainer. 


gå hem ( 1,5 km enkel väg ). 


sen körde jag sidoplankan. 

orkade bara 1 minut, men inte så konstigt, haha :) känns skönt nu efteråt. 

blir mörkrädd när jag tänker på hur mina dagar brukade se ut förr. 

herregud. 


jag kunde jobba fm ( komma hem 14:30 ) ÄTA NÅT, lägga mig i soffan. 

äta lite till. framför tvn. duscha. äta lite till, kolla på tv igen. 

kanske sova en stund ( va ju så trött, så synd om mig stackarn som inte hade ENERGI ? ( konstigt? ) :P 

sen äta lite mer, sen lägga mig. sen jobba. sen upprepa. 

på helgerna massa godsaker och läsk och alkohol och ingen aktivitet förutom till kyl och frys . 


och om jag tog en promenad till ica, så var jag helt slut och kände mig sjukt stolt som fixat träningen för den veckan typ... 
då kunde jag hela tv-tablån och såg det mesta och följde det mesta. 


nu brukar kunskapskanalen stå på, eller tv4 film. alltid är det något men inte är jag lika fast i att följa med i program. vanligtvis fyller jag dagarna med aktivteter matlagning , vänner, kille, blogg, läsa, träna mm, att jag inte ens sätter mig  i soffan innan kl e 21 :P så glad och så stolt. 


:)   ANNONS
Av sanna engström - 19 mars 2014 16:58

Löpning utomhus direkt efter jobbet . Jäklar vad skönt det kändes . Spöregnsde och va massa vattenpölar överallt , men icke hindrade det mig . Struntar blankt i väder nu , det enda vädret jag är orolig över är när magen krånglar :) haha.

Nu blir det lite matlagning , puss och kram

ANNONS
Av sanna engström - 18 mars 2014 14:22

hur man gör ? Man tager ett ägg och en banan. Mosar bananen och rör runt det med ägget i en bunke . Stek sen 2min varje sida . Ät . Dö ! ;) ps. Är man hungrig som fan så kan man ha i lite keso / müsli i röran , sen e det ju bara att toppa med vad som. Tex rivet äpple å kanel å honung . Eller turkisk yoghurt med färska bär , eller bara äta som den är :)

Av sanna engström - 18 mars 2014 12:04

Sen om du ska göra intervaller ute så kan du springa 2 lyktstolpar gå en tex , eller jogga i varje refräng och gå i varje vers mm. Jag tycker det blir roligare så än att bara ha tider ( typ; idag ska jag jogga 15 minuter , det blir så trist att tänka så ) då kanske jag tänker ; ska jogga 3 låtar . Men sen efter 3e så tänker jag ; bara en låt till ... Mm . Och på gymmet lägger jag alltid en tidning framför displayen så jag inte ser något , hjälper hur mkt som helst rent psykiskt :)


Dom gånger jag har sprungit milen , har aldrig varit planerade . Jag har bara känt " en låt till, sen får jag dricka vatten / en låt till sen kan jag minska på löpsteget / bara en till mm ) sen har jag gluttat på tidningen och sett att jag kanske sprungit 6 km , då lägger jag för tidningen igen , och springer 3 låtar , tittar igen , sen är milen där :)

Gäller att lura hjärnan lite , går man in med tanken att SHIT jag ska springa en mil , och samtidigt sér hur sakta det tickar , ja då blir varje km en pina .


Alla har vi våra sätt :)

Första gången jag sprang milen så tog det 71 min 30 sekunder , sist jag sprang den (5e gången , första gången i höstas) så sprang jag den på 64 min 30 sekunder nånting :)

Av sanna engström - 17 mars 2014 22:23

Underbart och känsligt pass med min pt idag . Hon hade gjort en väst som vägde 25 kg . Först fick jag springa 1 km utan västen , sen ett varv med västen och sen ett varv utan .

Känslan av att dels bli påmind av hur det var förut - gjorde mig ledsen , ödmjuk och oerhört stolt -

Och känslan av att ta av sig den var enastående . Flög fram och slog mitt rekord , sprang 1km på 4min43sek.


Sen bjöd hon på mugcake med ett ljus i och en supergod nyttigare variant av chokladboll + att hon gav mig ett presentkort på abecita till en ny bikini :) så fin vän - fantastisk pt och otroligt peppande och undérbar.

Idag är jag rörd , glad och tacksam . Tacksam för att jag vågade förändra , tacksam för mina nära och tacksam för alla era ord och kommentarer .

Tack

Av sanna engström - 17 mars 2014 08:40

Till mig :) idag fyller jag år . 27 .

Vad fan hände ? Haha .

Fick skönsång på fb av en fin vän och en annan vän skrev sån fin dikt som jag vill dela, tack Peter !!

Varit ute på en 6 km PW , kväll är det pass med PTn , ska bli roligt .

Kram till er alla

Av sanna engström - 16 mars 2014 14:18

4 km löpning och snart kommer päronen hit för lite mat :)

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se