sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

att be om det.

Av sanna engström - 5 mars 2014 16:09

  Något jag insett som jag är väldigt stolt över, är att ju mer kilon som runnit av mig, desto mer skinn på näsan har jag fått. tidigare vågade jag inte ryta ifrån om jag blev behandlad orättvist eller om någon satte sig på mig. jag svalde ilskan och lät det vara, tänkte jämt att den andra kanske hade en dålig dag och att jag inte skulle göra det värre.

det kunde vara främlingar eller kollegor eller vänner mm.


nu har jag inga som helst problem med att sätta ner foten. jag står för det som är jag. och jag låter inte någon sätta sig på mig såvida det inte är min kille;P


nej men skämtåsido, jag har verkligen slutat vara kränkt över en massa saker. innan blev jag jämt så arg, sårad, ledsen och kränkt om någon sa något till mig som det kanske låg en bit sanning i,

men nu, nu har jag svar på tal på det mesta och kan lätt gallra ut vad som är relevant gentemot mig och vad som faktiskt bara är bullshit.

om någon kommer med bra konstruktiv kritik , tex på gymmet , när jag gör en övning och kanske gör den fel, då ÄLSKAR jag när någon visar mig rätt så jag lär mig. tidigare kanske jag aldrig hade velat gå dit igen för att jag hade känt mig så värdelös och dålig.
numera vågar jag testa nya saker, jag vågar säga ifrån på skarpen, jag tar upp saker med människor på en gång om jag har något som jag är arg eller irriterad över och jag låter inte det sitta kvar i mig.

tidigare åt jag upp känslorna , nu tränar jag och bearbetar dom så bra jag kan.
så, det är bara att hoppa ner i havet och vara glad , vad är det värsta som kan hända? :P 


som sagt, vad är det värsta som kan hända? :P

 
ANNONS
 
Annie

Annie

5 mars 2014 16:50

Det låter jättebra tycker jag!
För mig är det lika, jag är inte rädd för att säga min åsikt och stå för den jag är. Jag är jag och duger inte det så ....
Träningen gör ju verkligen att man får bättre självförtroende och självkänsla också :-) Det är inte bara utsidan som ändras ;-)

Mitt inlägg idag handlade lite om det också ;-)
Kika in ifall du vill ;-)
Kram/

http://Lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se