sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

i-landsproblem

Av sanna engström - 5 mars 2014 16:00efter att jag studerade radiojournalistik, så har jag blivit en bitch när det kommer till intervjuteknik.

jag säger inte att jag är bäst ( hehe ... ) nej, jag säger bara att jag har funderat rätt mycket på det,

nu när jag lyssnar mycket på radio.


och peter på karlavagnen har verkligen en tendens till att göra mig galen.


först och främst: Om en person ringer in, så är det DEN som ska vara i fokus.

personen kan vara nervös, vilket ofta är fallet,  men det är inget man hinner märka,

för peter tar upp all tid med att ställa tusen frågor efter varandra utan att låta personen hinna svara.


om personen väl hinner svara, så faller han in med utfyllnadsord så som mmmmm,jooo, jaaaaa, mmm.. jooooo...


här hade det fungerat mkt bättre om han hade varit tyst. en tystnad i ett samtal får nämligen den som ringer in att öppna sig mera, och den har kontrollen på vad som sägs. när någon ständigt avbryter dig, så tappar man tråden.

speciellt när han ofta svävar upp i det blå och börjar hänga upp sig på detaljer som inte är nödvändiga.detta gäller inte bara peter, utan det finns många som gärna ska höras mer än sina intervju"offer" , vilket är synd.Men sen kan det bara vara så att jag är skadad.

vem vet.

joråsatt, mm..jooooo, mmm..jaaaaaa....

kanske det. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se