sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

motivation

Av sanna engström - 5 mars 2014 15:39

Jag läser ofta eller får ofta frågan: HUR GÖR MAN NÄR MAN INTE HAR NÅGON MOTIVATION.... jag kan lova er en sak, det händer mig ofta också, ni är inte ensamma. självklart vill jag också bara sitta ner och göra ingenting, och äta vad jag vill och skita i allt och bara låta tiden ha sin gång och kolla bristningarna som ploppar upp i realtid lika live som att följa big brother på tv, 


men .... skillnaden nu är att jag tränar oavsett. Jag känner inte efter innan, jag märker hur många det är som gnäller över lite ont i huvudet, sovit dåligt / trötta / sega / bra på tv / måste tvätta / etc.... ursäkter överallt , och det är ok., men då väljer man att prioritera det och det är en sak.  men oavsett hur dålig min dag är, så finns det INGET som slår känslan som kommer EFTER ett pass. just därför genomför jag det såvida jag inte har feber/halsont/förkyld - där är jag stenhård på att vila är den bästa träningsformen.


 

så gör er själva en tjänst, sluta analysera kroppen så värst mycket och sluta leta ursäkter till varför ni borde skippa träningen. man blir inte piggare av att göra ingenting, allting blir bättre av att göra något. det är goare att äta efter träningen, det är skönt som fan att ta en dusch efter ett blött utepass, det är skönt som fan att få slänga på en film på dreamfilm och bara glo med fötterna på bordet men med gött samvete. 1h träning är 4 % av din dag. det har du, om du väljer att prioritera eller åtminstonde dela upp det.

man har inte alltid motivation, men man har styrkan att leta efter den.
har man inte lust eller om man inte kan träna - så betyder det inte att det är kört. då får du istället påverka det du kan påverka, tex kosten.har du en vilodag så finns det massa mental träning du kan göra, eller göra storkok, förbereda kommande pass, kolla på inspo-foton , läsa inspobloggar, skriva ner dina delmål.

allting går inte alltid enkelt men allting går :)

så när någon undrar hur det kommer sig att jag älskar att träna och ständigt har motivation,så brukar jag säga: jag älskar inte alltid att träna men jag älskar hur jag mår efteråt - och det är värt allt.  och motivationen letar jag efter, jag väntar aldrig på den. <3 kram till er alla. ett annat tips är att kvällen innan lägga fram träningskläderna på en stol, så det är det första du tar på dig om du ska ut på en promenad.nu idag så har jag redan bytt om till det jag ska träna i om 2 h. jag sitter här med enorm träningsvärk men lusten till träning blir direkt större ju mer jag är " in the mood " :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se