sannaengstrom

Alla inlägg under februari 2014

Av sanna engström - 17 februari 2014 23:36

innan jag fick tandställning i gymnasiet , så fick jag in en tia OCH en femma mellan framtänderna , jag kunde spotta som en redig cowboy och såg allmänt galen ut . Nu är det bättre men det som är ett bekymmer nu är att jag har fått korsbett istället . Vilket innebär att tänderna aldrig kan vila. "lägger " jag ner ena överkäken mot underkäken, så hamnar andra sidan "utanför ".  


Vanligtvis är inte detta något bekymmer men nu när jag har så ont i en visdomstand så är det oerhört frustrerande att käken aldrig kan vila liksom.


dagens i-landsbekymmer hahaha .


har ni något roligt bagatellproblem så dela gärna med er av det :) 


ANNONS
Av sanna engström - 17 februari 2014 17:45

Skön promenad ihop med Goa Gerd .
Ikväll blir det att ta det lugnt , ska kolla på svenska dramaserien " tjockare än vatten " . Tänkte visa lite sköna foton på djuren :)

Jag satt och åt frukost när första kortet togs . Haha

ANNONS
Av sanna engström - 17 februari 2014 14:10

När jag tittar igenom mitt arkiv på tex instagram eller bloggen, 

så har jag märkt att under tiden jag var som störst - 

så tog jag endast foton på ansiktet - ifrån en speciell vinkel. 


( min smala vinkel haha ) 


jag tog kortet ovanifrån - från sidan, och log lite tillgjort. 

oj vad fin jag tyckte att jag var där då. 

och oj vad arg jag blev när någon tog en helkroppsbild på mig, 

för gud - då kunde ju någon se hur jag såg ut 

- egentligen - 


 jag minns en gång när jag var medlem på en sida för singlar , 

och där la jag ut foton på mig själv, 

eller ja, på ansiktet. 

och folk föll som käglor - haha. nejdå, men jag fick många mail. 


men en gång så fick jag ett mail som gjorde mig väldigt ledsen, 

det var en kille som jag hade tjötat med ett tag som ville ha min fb, 

vi blev vänner där och efter 10 minuter skriver han: 


" hur känns det att ljuga? 


 jag: va? 


han: Ja, på dina foton på singelsidan så är du ju smal och söt. 

men på din fb så finns det massvis med foton på hela dig, 

och du är ju skittjock. fattar inte hur du kan med att lura oss killar, 

jävla idiot " kan väl säga att det inte är den mannen jag lever med idag. men samtidigt så hade han ju en liten poäng, 

man vill ju att det man ser - är det man får - 

och jag vet själv när jag åkte på dejter och skulle träffa någon som var supersöt på sitt foto med endast en bild på ansiktet, och när man möttes så kände man inte igen personen för att han vägde 150 kg. 

det borde inte spela någon roll - men man känner sig förd bakom ljuset - 

samtidigt gjorde jag ju samma sak, men slutade med det när den där killen skällde ut mig. 


istället la jag upp dom mest osmickrande fotona på mig i helkropp ( icke naken ) 

och tänkte som så: Ok, det är väl trevligare om dom blir positivt överraskade. hahahaha :P aja, dit jag ville komma är att jag nuförtiden blir ganska ledsen när jag följer olika folks flöden och det enda dom lägger ut är bilder tagna uppifrån och på ansiktet, 

och enda anledningen till att jag blir ledsen - är att det påminner mig om min situation - och hur jag kände mig då. 

jag säger inte att det är så dom känner sig, det kan  ju inte jag veta. 

men jag är änd´å oerhört glad som numera kan ta foton ur alla konstiga vinklar - och vara stolt - 

för jag vet att det är så jag ser ut och det får vara bra liksom.
här kommer ett axplock på foton ifrån himlen :P 


             


       

     
.... 


men egentligen såg jag ännu större ut: 


         och något av det värsta, alla jävla prickar / bölder jag hade under armhålorna / vid låren på grund av min övervikt. 

har inte en enda prick längre :) 


 

och till det goaste: det ska va gött att gå ner i vikt :) 


 

ett kollage jag gjort :) 
Snart är mina 8 veckors detox ifrån fb och instagram över, 

och det ska bli roligt att kunna uppdatera med härliga foton och inte bara bilder på mitt nylle. 

i think people know that it's me by now :P 


         


Av sanna engström - 17 februari 2014 13:51

- så titta gärna - men döda mig inte. 


Men, efter all debatt om feminism så tänkte jag säga lite vad jag tycker. 


Det som skett under årens lopp, att vi kvinnor fått rösträtt - är ju fantastiskt. 

Det finns många bra saker som har skett tack vare att kvinnor stått på sig och vägrat vara offer. 


Men när det kommer till citat som: lika lön - oavsett kön, jämnställdhet mm, så ser inte jag det som feminism - jag ser det som en människorätt. 


jag kan bli så fruktansvärt arg när vissa feminister hoppar på andra bara för att man har lite andra åsikter - än just dom väsentliga. 


VEM FAN VILL INTE HA LIKA RÄTTIGHETER - JÄMNSTÄLLDHET - RÖSTRÄTT MM? måste man kalla sig feminist för att vilja ha det så? jag kallar mig inte feminist, för det finns så mycket ANNAT som dom står för som gör mig mörkrädd. 


Tex en sån fånig sak som Nour's egenskrivna skämt i melodifestivalen - där björn tar på " sitt " bröst. 

nour skrev skämtet - ändå blir det ramaskri. 


( dom: det ska inte vara rätt att tafs ska gå hem på bästa sändningstid mm ) 


ok, att det kanske var smaklöst - men att bli eld och lågor och ringa och anmäla svt mm, 

va fan? 

tagga ner. 


jag blir mörkrädd när jag läser om feministers hat gentemot män. 

det är människor som är onda - inte endast män. 


Och bara för att man inte håller  med om precis exakt allting som feminismen står för - så blir man påhoppad. jag ser det som såhär: Bara för att någon är kristen - så betyder inte det att den personen står bakom och håller med om precis allt som stod i bibeln. Nu för tiden finns det ju många homosexuella som är kristna och inte fan tror jag att dom står bakom föraktet som finns där i, men ändå har dom en djup tro. 


det behöver inte vara svart eller vitt, men jag håller med blondinbella i rätt mycket som hon säger angående feminister - samtidigt som jag håller med feministerna angående allt som skett under årens lopp som hjälp oss kvinnor på massa sätt, men jag avskyr hatet och jag avskyr att man måste vara arg/leta bekymmer/vara elak och cynisk jämt och ständigt. 


så länge man inte skadar andra, sårar andra eller lever ett liv där man förvärrar andras situation - så spelar det väl ingen roll om man är uttalad feminist eller inte? folk gnällde över att blondinbella ALDRIG skulle kunna ha kommit någonstans i livet om det inte vore för feministerna - jag hävdar att kvinnan hade kommit exakt lika långt - på grund av hennes driv, entausiasm och energi. 

hon har sig själv att tacka för sin framgång - inte bittra kvinnor. jag är som ni säkert märker inte så jätteinsatt i ämnet och det finns säkert massa saker jag har sagt nu som är totalt fel och sjukt och bla bla bla, 

men jag ville bara ventilera lite. 


jag tycker det är häftigt att man som kvinna kan välja att göra karriär OCH vara mamma , eller vara hemmafru  mm, 

valmöjligheterna är oändliga och det enda som stoppar oss är oss själva. 


men måste jag vara feminist för det? 

jag 'är bara jag och har fullt upp med det. 

ni andra får sköta resten. 


det gör ni ju så bra redan :) 

Av sanna engström - 17 februari 2014 00:11

Kommer vara i Länghem mån tis och halva onsdagen och då blir det massa promenader med underbara diesel, sen pass med min PT på onsdag , torsd. och fredag har jag bokat in mig på cirkelpass . Älskar pass :)

Har lite rast på jobbet nu , men rasterna blir så långa eftersom jag inte äter något på nätterna när jag jobbar , så tänkte att jag likaväl kunde blogga lite :)

Ska bli underbart att få åka hem till min gamla säng och sova och veta att man vaknar upp till en måndag med 6 lediga dagar :)

Hoppas ni alla får en fin start på veckan och att ni är rädda om varandra :) puss och kram

Av sanna engström - 16 februari 2014 19:54

Så roligt pass ! Helt färdig ! Svetten är min bästis , Gud va roligt vi har ihop :) tur att man får slappna av och sova om 10 timmar !!! Haha just nu skulle jag kunna somna på en minut . Men men , får bli en massa kaffe :)

Av sanna engström - 16 februari 2014 17:40

sovit enormt dåligt idag, men har börjat ladda upp inför skivstångspasset  :) 45 min skivstång 15 minuter intervall woooopwooop :)

sen jobba natt, sen ledig 6 dagar. gud så härligt :)
ps. det vita linnet är inte där för att det ska se coolt ut - även fast jag ser aaaaamazing ut såklart haha -

det är där av en enda anledning. att kunna torka av svetten snabbt och lätt :P haha. man är väl smart.


 


   är glad över min lilla biceps som flyttat in hos mig . du var så välkommen så :)


 
Ha en fin kväll allihopa <3
ps. börjar se en ljusning med valkarna. inte så mycket kvar nu. tjoooohooo.

det skönaste är att linnen inte åker upp över valkarna längre, för nu finns det inte så många valkar att åka upp på :)

små små steg.

jag har inte bråttom :)

 

Av sanna engström - 16 februari 2014 17:26

Jag är väldigt lyckligt lottad som inte äger en stor blogg som tusentals läser varje dag,

för jag råkar oftast inte ut för detta,

men jävlar i helvete vad irriterad jag blir på fega jävla anonyma idioter som kommenterar på tex elaines, blondinbellas, paulas, tyras - bloggar.


saker dom skriver till dessa kända bloggerskor  - är helt sjukt.


Jag vet att många är troll och att dom inte har ett liv,

men ändå.

så sorgligt på något sätt. att en persons högsta dröm är att såra, skaka om , och vara elak.
Innan idag skrev en tjej till blondinbella helt anonymt : " jag har ett lågt betalt jobb men ändå skänkt över 12 000 kr till olika organisationer - men inte fan skryter jag om det " - eh, vad gjorde du precis?


en annan skrev till paula: " om du och hugo vill ha barn igen, så undrar jag varför du lägger så mycket fokus på träningen när du ändå ska bli fet sen igen? det är ju bortkastad tid, bättre du är med molly under tiden "

( seriöst? sån korkad kommentar. älskar att paula ändå svarade att hon vill vara i bästa starkaste form utifall att hon blir gravid igen och att det tar på kroppen att bära ett barn, och att hon mår bättre av träningen , ps. som om man måste förklara sånt? beundrar stora bloggerskor som orkar ta striden och inte bara spyr på idioterna )elaine får ibland troll som hittar på otrohetsrykten eller synar hennes livsstil och annat smått och gott.

alltid är det anonyma idioter och dom få gånger hon ryter ifrån - så är hon helt fantastisk. konstruktiv - ironisk - rolig och underbar.  jag skulle så gärna vilja se en webkamera på idioten bakom anonymiteten när hen ser allt. haha.iallafall,

Om ni ska kommentera något elakt, var vänliga nog att våga stå för det.jag läste en otroligt elak kommentar på en tjejs sida ( hon har förlorat sitt barn ) varpå en annan kvinna skrev ANONYMT såklart, att det inte var värst synd om henne, för hon hade själv förlorat ett barn, och att det var hemskt att hon drev en blogg där dt verkade som att hon hade det värst. .


jag ville bara gråta. vem jämför sorg på det sättet? man kan ju bara gå till sitt eget hjärta? det som sker i ens eget liv? tyckte även där att mamman i bloggen svarade denna elaka kvinna väldigt väldigt bra,


samtidigt var det väldigt ironiskt att den anonyma kvinnan avslutade med orden " jag får aldrig negativa kommentarer på min blogg " .... jag tänkte då:inte så konstigt då du inte vågar länka till den eller stå för den du är, hade du gjort det så hade du gladeligen fått tusentals arga kommentarer. för det är inte den där bloggarens fel att ditt barn dog. rikta din ilska någon annanstans än mot någon som redan har det tufft.
så  ja, idag vill jag hylla alla stora fina bloggare, som dagligen får utstå idiotiska påhopp, kommentarer och rykten.

om du är anonym bakom en kommentar så är du bara en feg sorglig idiot, när inte ens du - som skriver det - vågar säga vem du är, ja, vem ska orka med dig då ? konstruktiv kritik är viktigt och väldigt bra att få ibland, men den betyder inget om den kommer ifrån en hemlig  människa som gömmer sig bakom datorn.
jag vill tacka er som kommenterar här, som skriver era namn fast ni inte har en länk till någon blogg.

jag vill tacka för alla vänliga ord och jag vill hoppas, tro och önska , att ni aldrig någonsin utsätter någon annan för sånt jag nyss nämnt.


puss och kram.detta är vad jag vill göra med anonyma rövhål:


 sätta fast er. ta ett kort. skriva ut allt dåligt ni sagt om andra. och sen skicka till varenda människa som betyder något för er, så ni ska stå där och skämmas. och ni ska inte komma loss. ni ska inte kunna rymma. ni ska få förklara varje påhopp, varje kränkning. varje idiotisk handling. och ni ska be om ursäkt.
all respekt till alla dom som dagligen får utstå avundsjuka och idioti, men ändå inte sjunker till deras nivå.

ni är underbara <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se