sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 26 februari 2014

Ibland

Av sanna engström - 26 februari 2014 11:00

Ibland har även jag dåliga dagar. ibland vill inte ens jag träna. Ibland vill jag bara skita i allt. 

men, skillnaden mot förut - är att jag inte lyssnar på den rösten. 

Oavsett hur trött jag är - irriterad eller omotiverad - så vinner alltid rösten som säger:


" det är värt det för att få känna känslan efteråt, den är så tillfredsställande" 


och denna veckan har jag verkligen haft bekymmer med sömnen. tror jag sovit 10h på fyra nätter. 

inatt blev det 2 timmar men ändå drog jag mig iväg till gymmet för 1h indoorwalking. 

det kändes såhär skoj innan: 


   men efter passet så kändes det kanon, så valde att springa 2 km, och sen åka till länghem för att gå ut och gå 5 km med hunden, och innan klockan ens va tio så hade jag tränat 3 ggr haha. KÄNSLAN EFTERÅT? fantastisk :) 


   var ju och storhandlade igår, gjorde en massa mat och mådde så bra av att dra kortet för jag visste att det inte var något jag inte kunde stå bakom  i kassarna. 


 
va på bokrean igår också, hittade 2 böcker jag verkligen ville ha ( expeditionen och mormor ) 

hört så mycket gott om dom böckerna. 


 

så idag är en fin dag, jag älskar att jag orkar fortsätta slita, kämpa och att jag inte ger upp. 

varje dag är en ny möjlighet att vakna upp som en vinnare -  oavsett hur gårdagen varit <3 


 detta kortet är taget efter dom tre passen, nyduschad - osminkad och förbannat nöjd och trött :) 


 

jag skulle även vilja tipsa om en låt jag hörde igår, ville typ gråta. för den fick mig att tänka på alla gånger det varit så tufft med vikten och speciellt när jag inte såg någon annan utväg än att bara fortsätta trycka i mig skit. kommentarer folk sa, handlingar och händelser som man aldrig glömmer. sånt sitter kvar. som en tatuering som inte går att bränna bort. man är bara mänsklig. men jag är glad att jag började ta tag i livet och rädda mig själv <3 


    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Amanda

26 februari 2014 17:58

Hej! Hittade din blogg i Kissies kommentarfält och för det första måste jag säga att du skrev en jätte bra kommentar där, för det andra: Fy tusan vilken inspirerande tjej du är! Jag tror faktiskt aldrig att jag har blivit så imponerad av någon genom en blogg förut. Att se dig kämpa får mig att vilja göra det. Din personlighet lyser igenom bloggen på något sett om man kan säga så och det märks att du är snäll och godhjärtad! Du har skön humor också :) Det är en blogg som din som borde ligga på topplistan. Kommer fortsätta läsa den och vill önska dig lycka till och sluta aldrig kämpa! Kram från en ny beundrare

sanna engström

26 februari 2014 21:48

Tusen miljoner tack för den härligaste kommentaren någonsin. Nu gjorde du min dag ! Goa människa !!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se