sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 23 februari 2014

Käppar i hjulet

Av sanna engström - 23 februari 2014 23:05

Jag vet inte hur det är med er, men ibland kan jag luta mig tillbaka väldigt mycket och tänka hur jävla grym jag är som gått ner 24,5 kg - istället för att ha fokus på det som komma skall. Så fort jag närmar mig ett delmål så kan jag börja missköta mig istället för att lägga in högsta växeln , med tankar som " wow 24,5 kg - jag är så bra - (samtidigt som jag trycker i mig naturgodis som bara är ett annat ord för russin doppat i choklad)

Jag är inte deppig eller ledsen eller nåt , utan det känns som att jag är för nöjd ibland liksom ? Så att jag tänker att det blir väl bra allting , lite godis är jag värd . Och det är jag säkert men det är ju inte så jag vill belöna mig ?

För några veckor sen så tränade jag 8 ggr på en vecka å då tog jag godis , men orkade inte äta av allt så hade påsen sparad, vilket gjorde att jag tog några bitar varje dag. På 3 dagar ( med träning) så hade jag gått upp 2,5 kg? Och då snackar vi inte mycket godis. Jag intala mig att hälften va muskler ? men ändå, då tog jag mig i kragen och gick ner 3,5 på 2 veckor .

Men ändå börjar jag fundera , varför sätter jag fokuset så fel?

För ingenting i matlängd får mig att må så bra som ett fint resultat på måttband/våg/känsla .

Är jag ensam om det här ? Ljug och säg nej för fan haha.

Jag vill bara dela med mig lite i hur jag har det med min hjärna ibland . Det gäller att ständigt påminna sig själv , jag är aldrig färdig . Jag är bara bättre än igår . Och jag är klar när jag är död ??


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

24 februari 2014 08:32

Tror du är långt ifrån ensam. Jag är väldigt nära mitt slutmål och denna veckan som har varit så har jag slappnat av lite väl mycke och unnat mig både det ena och andra som jag inte brukar göra.
Intalar mig själv att det har berott på att barnen har haft lov och jag har inte haft den tiden för mig själv att kunna ta mig ut på mina rundor när de har varit i skolan och på dagis. Barnen och jag har dessutom velat baka vilket har gjort att det har slinkt ner en och annan kaka.

Nu är det som tur är ny vecka och nu ska rutinerna på plats igen :-)

http://jenny-holm.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se