sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 16 februari 2014

Anonymitet.

Av sanna engström - 16 februari 2014 17:26

Jag är väldigt lyckligt lottad som inte äger en stor blogg som tusentals läser varje dag,

för jag råkar oftast inte ut för detta,

men jävlar i helvete vad irriterad jag blir på fega jävla anonyma idioter som kommenterar på tex elaines, blondinbellas, paulas, tyras - bloggar.


saker dom skriver till dessa kända bloggerskor  - är helt sjukt.


Jag vet att många är troll och att dom inte har ett liv,

men ändå.

så sorgligt på något sätt. att en persons högsta dröm är att såra, skaka om , och vara elak.
Innan idag skrev en tjej till blondinbella helt anonymt : " jag har ett lågt betalt jobb men ändå skänkt över 12 000 kr till olika organisationer - men inte fan skryter jag om det " - eh, vad gjorde du precis?


en annan skrev till paula: " om du och hugo vill ha barn igen, så undrar jag varför du lägger så mycket fokus på träningen när du ändå ska bli fet sen igen? det är ju bortkastad tid, bättre du är med molly under tiden "

( seriöst? sån korkad kommentar. älskar att paula ändå svarade att hon vill vara i bästa starkaste form utifall att hon blir gravid igen och att det tar på kroppen att bära ett barn, och att hon mår bättre av träningen , ps. som om man måste förklara sånt? beundrar stora bloggerskor som orkar ta striden och inte bara spyr på idioterna )elaine får ibland troll som hittar på otrohetsrykten eller synar hennes livsstil och annat smått och gott.

alltid är det anonyma idioter och dom få gånger hon ryter ifrån - så är hon helt fantastisk. konstruktiv - ironisk - rolig och underbar.  jag skulle så gärna vilja se en webkamera på idioten bakom anonymiteten när hen ser allt. haha.iallafall,

Om ni ska kommentera något elakt, var vänliga nog att våga stå för det.jag läste en otroligt elak kommentar på en tjejs sida ( hon har förlorat sitt barn ) varpå en annan kvinna skrev ANONYMT såklart, att det inte var värst synd om henne, för hon hade själv förlorat ett barn, och att det var hemskt att hon drev en blogg där dt verkade som att hon hade det värst. .


jag ville bara gråta. vem jämför sorg på det sättet? man kan ju bara gå till sitt eget hjärta? det som sker i ens eget liv? tyckte även där att mamman i bloggen svarade denna elaka kvinna väldigt väldigt bra,


samtidigt var det väldigt ironiskt att den anonyma kvinnan avslutade med orden " jag får aldrig negativa kommentarer på min blogg " .... jag tänkte då:inte så konstigt då du inte vågar länka till den eller stå för den du är, hade du gjort det så hade du gladeligen fått tusentals arga kommentarer. för det är inte den där bloggarens fel att ditt barn dog. rikta din ilska någon annanstans än mot någon som redan har det tufft.
så  ja, idag vill jag hylla alla stora fina bloggare, som dagligen får utstå idiotiska påhopp, kommentarer och rykten.

om du är anonym bakom en kommentar så är du bara en feg sorglig idiot, när inte ens du - som skriver det - vågar säga vem du är, ja, vem ska orka med dig då ? konstruktiv kritik är viktigt och väldigt bra att få ibland, men den betyder inget om den kommer ifrån en hemlig  människa som gömmer sig bakom datorn.
jag vill tacka er som kommenterar här, som skriver era namn fast ni inte har en länk till någon blogg.

jag vill tacka för alla vänliga ord och jag vill hoppas, tro och önska , att ni aldrig någonsin utsätter någon annan för sånt jag nyss nämnt.


puss och kram.detta är vad jag vill göra med anonyma rövhål:


 sätta fast er. ta ett kort. skriva ut allt dåligt ni sagt om andra. och sen skicka till varenda människa som betyder något för er, så ni ska stå där och skämmas. och ni ska inte komma loss. ni ska inte kunna rymma. ni ska få förklara varje påhopp, varje kränkning. varje idiotisk handling. och ni ska be om ursäkt.
all respekt till alla dom som dagligen får utstå avundsjuka och idioti, men ändå inte sjunker till deras nivå.

ni är underbara <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se