sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 14 februari 2014

Spinning

Av sanna engström - 14 februari 2014 08:21

Vakna kvart över sex , va på gymmet trött men glad halv sju. Spinning 1h, riktigt roligt. Nu frukost och sen gå 4,5 Km med mamma, sen jobba.
Efter jobbet ska jag hem till kärleken
Puss på er !

sååååååå himla gott. att äta ska va roligt :)


 

 
ANNONS
 
Emma

Emma

14 februari 2014 09:58

Kul med spinning, bra start på dagen kanske? Jag började iaf på en 4,5 km-morgonpromenad till förskolorna, alltid något.. :P

Åh, stort tack för det fina svaret! :)

Jag laddade hem 7-appen igår, körde första varvet med en gång och sitter här nu med världens träningsvärk i mage och armar, haha. Tack för tipset!

Jag har en sambo som precis gått ner 10 kg och är i sitt livs form, typ, och när jag ser honom kan jag inte låta bli att känna att ju snyggare han blir, desto fulare blir jag.. :/ jag vet att man inte ska tänka så, men jag kan inte hjälpa det! Behöver jobba på min självkänsla tror jag, men vet inte hur. Har du nåt bra tips på det också? :P
Kram!

http://irrelevant.blogg.se

sanna engström

14 februari 2014 12:06

Vad roligt att du gillade den appen. jag älskar den :)

Däremot måste du sluta tänka så som du tänker gällande din sambo. Du borde vara superstolt över honom och endast se hans viktnedgång som en motivation och inspiration. jag antar att NÄR du nått din målvikt och fram tills dess - att du behöver stöttning - och han likaså. ingen av er vill ju gå ner i vikt för att LÄMNA varandra? ni älskar ju varandra i vått och torrt?

så se inte din sambos framgångar som bakslag för dig. och istället för att bli deppig över att det inte händer lika snabbt för dig ,använd han som ditt bollplank, träna med honom. duscha ihop efteråt ;P

han är säkert jättestolt över sig själv och skulle nog må bra av att få en kram och en klapp på axeln istället för en suck över att du inte nått dit än, se honom i ögonen och säg att du är så oerhört stolt över honom ! och att du vill kämpa på lika bra som honom. att ni gör det tillsammans och finns där för varandra.

ett tips på bra självkänsla är att dels sluta jämföra sig, att istället för att räkna motgångar och ursäkter - börja räkna framsteg.
minsta lilla grej ska du va stolt över.
jag gick på ett x-fitpass i parken en gång och där va UPPVÄRMNINGEN 70 armhävningar.
jag klarade då 1. på knäna. och började nästan gråta. för jag var så stolt. för tidigare hade jag inte klarat en enda. man kan inte jämföra sig med andra som har en helt annan kropp eller upplägg.

varje morgon är en ny dag där inga misstag begåtts än, och har du gjort något misstag en dag - låt inte nästa dag ta skada av det,
va snäll emot dig själv.

köp hem mia törnbloms bok: självkänsla nu.
och gör övningarna.

i korta drag så handlar det om att man varje dag ska skriva 3 bra saker om sig själv, 3 saker man är tacksam över och 3 saker man vill ha hjälp med.

låt säga att du är fanatisk med att städa, då ska du inte skriva: STÄDAT EN MASSA IDAG, utan istället ska du kanske skriva: idag lät jag städningen vara och bara myste med min familj istället.

låt säga att du knappt vill leva, ja då skriver du: är tacksam för att jag inte tog livet av mig idag.

sen när det har gått en vecka så har du MASSOR av bra saker som du kan läsa och luta dig emot den dagen det känns tufft.
det är en oerhört värdefull övning.


va rädd om dig fina människa och fortsätt kämpa. puss och kram och glad alla hjärtans dag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se