sannaengstrom

Alla inlägg under januari 2014

Av sanna engström - 26 januari 2014 12:57

Efter kvällens pass . Ska bli skoj ;) men innan dess ska vi kolla på en lägenhet :) vågar inte hoppas för mycket men ändå skoj att få komma å kolla på en.

Hoppas er helg var bra , mina lår e helt stela efter spinningen igår haha .

ANNONS
Av sanna engström - 25 januari 2014 11:33

jäklar vad roligt det är,  men samtidigt väldigt tufft. Man lär sig så mycket om sin puls och hur kroppen fungerar.

Att när jag vanligtvis känner att jag tar i aaaaallt vad jag har, så är jag kanske på halva gröna , vilket inte är så mycket. det är så faschinerande att se att jag faktiskt kan ta mig till min maxpuls och ligga på rött i sista toppen,

när jag ifrån början trodde att jag bara skulle orka ta mig till gult tex.ni kanske inte alls fattar vad jag pratar om? haha, men spinning puls är som spinning fast med en klocka på en vägg som mäter in din puls ( som du fått ange maxpuls på innan du går in i salen, och så har du en pulsmätare runt dig )


på vägen sen sitter det en massa olika klockor som ser ut som bensinmätare, du har ett personligt nr och kan följa med en pil på hur du ligger till.


vid uppvärmning ska man vara vid färgen blå..  sen ska man kämpa sig upp till färgen grön,

sen kör man 3 etapper där man sliter röven av sig och så får man låta pulsen sjunka ner igen till grön, och sen på'et igen :P :) i sista etappen ska du hamna på rött, jag låg på 181 då i puls.

min maxpuls är runt 182-185 någonting.en sak jag däremot avskyr, är att det alltid tycks hamna en lång jävla man längst fram, och i salen är det massa stolpar så det är så svårt ibland att få en cykel som står precis där ens nr är , så ibland får man liksom nästan gå av cykeln för att kunna se sitt nummer. vet inte hur många gånger jag skrek FAN JÄVLA SKITRÖV, JÄVLA HÖVVE, JÄVLA NÖT... fast ändå, det var ju inte hans fel. det var jag som inte planerade så bra, nummer 1-10 går först för dom numrena är högst upp,

så jag fick nr 31.... och det är i mitten mitten.... så ALLAS hövven e ivägen haha :Pså om ni ska köra puls, tänk på att ta ett lågt nr som sitter högst upp och att komma i tid och sätta er längst fram eller längst bak.idag vet jag inte riktigt vad som står på agendan men det känns skönt att ha avklarat träningen idag iallafall innan man ens ätit frulle :)trevlig helg på er och glöm aldrig bort:


 

ANNONS
Av sanna engström - 24 januari 2014 19:35

Åh vad denna dagen varit trevlig , först lite shopping med min älskling i stan , sen träffa Goa Patricia å fika och shoppade , sen kom Tessan å då kolla vi lite till i butiker , sen va d tänkt att jag skulle gått på skivstång men jag fick så jävla ont i magen + att jag under två nätter på jobbet synat om 15 000 flaskor för hand , så kände inte för att dra iväg till passet , skitjobbigt när magen krånglar , man vill ju inte bju på en brakare där liksom hahaha :)


Ska på spinning puls i morgon bitti och sen får vi se vad som händer , ikväll ska jag å älsklingen kolla film. Vi käkade indiskt idag - icke våran grej - fan va äckligt . Men nu har vi testat d iaf .

Himla nöjd med mina inköp idag , typ 6 tröjor å en superfin halsduk . Allt på grov rea , me like <3

Av sanna engström - 23 januari 2014 17:56

 


den armen är inte en arm. det är en trästock :P 

nejdå, men jäklar alltså... denna bilden är ifrån i somras - precis innan jag började ta tag i allt :) nu: 

    

 

Av sanna engström - 23 januari 2014 16:35


 


 


 
Träffade en vän idag som undrade hur hon på ett bra sätt skulle kunna ta upp en väns viktuppgång - utan att på något sätt såra henne. 


det tragiska är att det inte går. 


Mina erfarenheter kring när jag var som störst, var att jag blev kränkt/sårad/ledsen och oerhört besviken så fort någon i min närhet - av kärlek - undrade hur jag mådde, och med smärta kollade på min vikt. 

det fick mig att stänga inne mig, jag lyssnade inte. jag tyckte att det betydde att dom hatade mig, att dom inte älskade mig för den jag var. att min storlek gjorde att dom skämdes över mig, att jag inte betydde något såvida jag inte var smal. 


då visste jag inte hur fel jag hade. det enda jag brydde mig om var att fortsätta ha självömkan/värk/negativt tänkande och mat i massor. jag kunde vara så lat att jag nästan såg när bristningarna började ploppa fram i realtid. 

jag kunde sucka över hur fet jag var utan att för dens skull göra något åt det. 

gud nåde den som kom med tips och råd, jag ville ju bara gnälla och få tjockissympati. 

jag hade som mantra " ju fetare jag är desto mer finns det att älska " .. 

det hade ju varit toppen  om det varit sant. 

det var inte sant, för ju fetare jag blev, desto mindre älskade jag mig själv och desto mer ont gjorde det att se smärtan i anhörigas blickar - att mitt förfall blev större och större och att deras värme och godhet inte kunde hjälpa mig, jag såg minsta lilla kommentar, minsta blick , minsta tonfall som ett anfall. som en kritik och som en biljett till drive in. 


jag var ju ändå så fet. Nu när det har gått en tid, så inser jag hur fel jag hade som sagt. 

DET ÄR OERHÖRT SVÅRT ATT SOM NÄRA ANHÖRIG/VÄN FÖRSÖKA FÅ EN MAN ÄLSKAR ATT INSE ATT MAN ÄR OROLIG. nu vill jag bara ge dom en eloge för att dom försökte. för att dom stod ut med mig när jag fick mina attacker och hatade dom för att dom påtalade min vikt. att dom visade att jag behövde hjälp. 

det är oerhört modigt och vågat att som vän våga stå på sig och inte gå därifrån. 


för det som jag nu förstått är detta: 


DOM ÄLSKADE MIG JU. 

DOM VILLE INTE SE MIG DÖ. 

DOM VILLE ATT JAG SKULLE BÖRJA LEVA OCH INTE BARA VID LIV. 

DET HANDLADE INTE OM ATT BLI EN SIZE 0. 

DET HANDLADE OM ATT DOM LED AV ATT SE MIG LIDA. 

DOM VILLE OCKSÅ ATT INSIDAN SKULLE MATCHA UTSIDAN, 

DOM VISSTE VEM SOM FANNS DÄRINNE MEN ATT DEN TJEJEN GÖMDES BAKOM EN FET KROPP. 

DOM VILLE ATT JAG SKULLE LE NÄR JAG SÅG MIG I SPEGELN. 

DOM VILLE ATT MIN KROPP SKULLE BÄRA MIG. 

DOM VILLE INTE SE MIG FÖRFALLA MER. 

DOM VILLE ATT JAG SKULLE SE DET DOM ALLTID SETT - EN UNDERBAR PERSON. 


och jag är där nu. 

jag tackar alla i min närhet för det , men främst tackar jag mig själv. Har du en vän som borde gå ner i vikt, säg inte: du borde gå ner i vikt. 

utan säg: Jag är orolig för dig, hur mår du? finns det något jag kan göra? för mig spelar det ingen roll om du väger 70 eller 100, men jag SER att du INTE mår bra och det gör ont i mig att se att du har gett upp. 

det är inte försent, det kommer ta tid men det kommer vara värt det. jag hjälper dig. istället för att vid varje natt tänka att du kommer vara ännu kraftigare dagen efter, så kan vi väl försöka hitta en metod där du varje natt vet att du gjort vad du kunnat för att det ska kännas lättare imorgon?  DU ÄR VÄRD ATT KÄMPAS FÖR. jag älskar dig. jag är livrädd för att såra dig, det är det sista jag vill, men jag kan inte stå här och vara tyst och låtsas som ingenting, när jag ser att du går under. du är det bästa jag har och jag vill att du ska börja leva. älskade människa, kom, så tar vi första steget mot ett bättre liv - ditt liv <3 

det var inte synd om mig som var överviktig . 

det var synd om mig som inte förstod att jag var värd att kämpas för. 

nu förstår jag och jag mår så bra <3 


 


Av sanna engström - 23 januari 2014 06:04

Fick höra av tre olika folk på jobbet inatt; " hur i helvete kan du vara så pigg? " :)

Kul att man med lite smink och gott humör och övertrötthet kan lura alla, för tro mig , pigg va d sista ja va ;)

Nu hem å ut med en hund , sen sova :) trevlig morgon till er alla !

Av sanna engström - 22 januari 2014 20:53

Är man trött å inte har sovit innan man ska iväg och jobba , så ska man ; taaaaadaaaaaa

SMINKA SIG ! Då ljuger man sig pigg :)

Av sanna engström - 22 januari 2014 18:24

Skönt att ha avklarat två pass idag :) ÄNTLIGEN som gjert Fylking skrek :)

Nu lite kvällsmat , sen vila en stund , hämta tvätten och sen jobba natt :) önskar er alla en trevlig kväll.

Älskar att jag redan nu bokat in 2 nya pass på fredag och lördag :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se