sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 31 januari 2014

Rätt jävla grymt :)

Av sanna engström - 31 januari 2014 22:11

Att jag lyckats träna 37 ggr denna månaden. ( då räknar jag endast med det jag kommit ihåg att skriva upp)

Om man bortser från PW jogg och hemmaträning så har jag haft 15 gympass på en månad , varav 1,5v försvann på grund av förkylningen.

Jag är så stolt över mig själv . Så roligt att ha på papper att jag tränar så mycket , va inte oroliga bara . Det handlar inte om att jag tagit ut mig till Max på alla tillfällen , har haft harmoniska promenader mm. Men jag har ändå kommit ut , det e det som räknas . 90% av passen av dom 37 har garanterat genererat i massvis med sexig svett - det kan jag lova - :)


Nu ska denna damen lägga sig. För er är det fredag å på spåret och vin och göttigheter , för mig är det värmedyna , bra bok och kolsyrat vatten :)

Vadå måndag hela veckan :) ? :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se