sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 30 januari 2014

så jävla grym

Av sanna engström - 30 januari 2014 21:06

är jag.


Ja, det är jag faktiskt. haha.


i förrgår när jag försökte springa 1 km så tog det emot som tusan ( i och försig så sprang jag jävligt snabbt å va helt död, men ändå ) .

idag då :


SPINNING PULS 1H sen SPRANG JAG 1 MIL. ( På 65 min, 30 sekunder utan att stanna ) .


 här kommer mina små tips på hur man i huvudet bestämmer sig för att fortsätta när hjärnan skriker: GÅ AV BANDET DIN JÄVLA IDIOT.  • Ha alltid en tidning/handduk för distansen och tiden. 

( för om du ständigt ser hur snabbt/långsamt allt går - så blir du mentalt tröttare och orkar inte lika mycket )


  • Kör musik ifrån spotify och använd alltid SHUFFLE.

( för om du kör din musik i samma vanliga ordning så blir det ingen utmaning/överraskning )


  • se inte din löpstund som ett enda pass, utan se det i antal låtar. Om 2 låtar får du dricka en klunk vatten . om 1 låt får du torka svetten i pannan, vid nästa refräng ska du höja ett snäpp på snabbheten, vid nästnästa låt får du kika bakom tidningen för att se hur långt du kommit. om 4 låtar får du dricka 4 klunkar vatten. vid nästa refräng får du spy , mm :P


  • När ( inte om ) du känner : MEN FÖR I HELVETE - JAG ORKAR INTE MER - JAG DÖR.

( så ska du tänka: dör jag verkligen här eller handlar det om att jag är uttråkad?  för oftast handlar det om inställning. att du känner att du håller på att dö, för att det är såååååå tråkigt och OJ vad tunga benen var och HJÄLP vad tufft det känns helt plötsligt. det du då ska göra är att bita ihop och snabbt som fan skita i SHUFFLE för en stund och välja din bästa POWERLÅT och köra så det ryker till den och tvinga dig till att le i refrängen.

( mina powerlåtar när jag är knäckt är pinsamt nog: DARIN- NOBODY KNOWS ( när refrängen kommer höjer jag till max på löpbandet och bara köttar på )  eller SEAN PAUL - hold on , mm. hitta din favorit.


 

  • vad du än gör - börja inte jämnföra dig med personen jämte.

( jag vet oftast inte ens om det är en kille eller tjej brevid mig för jag är så jävla fokuserad. dock så KÄNDE jag när en kille ställde sig brevid mig, för hjälp , någon hade glömt att berätta för honom att man inte behöver använda HELA AXE-PARFYMLÅDAN.  jag trodde på riktigt att jag skulle kvävas av hans parfym-ångor... fy fan. och då är inte jag den som är den. jag är den där andra.  • Om du inte vill störa dig på oväsentliga saker: HA BRA HÅRSPÄNNEN. under hela jävla milen fick jag sätta om spännena som ständigt släppte luggen.... ville skjuta mig själv för att det tog bort allt fokus, men ändå. så PLANERING är viktigt :P  och ha bra kläder som inte åker ner när du springer liksom, eller  någon för tight sporttop eller linne som sitter fel.

 

  • välj gärna ett löpband som har en fläkt över/bakom sig. jag dog glädjedöden av att upptäcka att det fanns en sån på det bandet jag tog. det gjorde det lite mer uthärdligt att orka springa eftersom friskis och svettis inte har berikat oss medlemmar med tv-apparater  utan endast möjlighet att glo på spänn(E)ande folk som tränar och några pelare....  så istället för att deppa loss att jag inte hade nåt weirdo program att kolla på samtidigt, så blev jag lika salig varje gång en liten pust ifrån fläkten kom i nacken. den gav mig 1 km i ren glädje typ :P

  • Ha roligt. var stolt över dina prestationer. Små små steg.

glöm aldrig bort att du är grym, för du försöker. du gör så gott du kan.

det är gott nog !


<3


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se