sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 26 januari 2014

Ledsamt

Av sanna engström - 26 januari 2014 13:36

Eller är det bara jag som får en klump i magen när jag läser såna här annonser ?

Det kan ju verkligen vara så att dom inte gillar uppvakning ..

MEN ... Det kan ju även vara så att;

Dom är ensamma och inte vill känna av att ingen kommer ringa och därför gör dom en annons i tidningen som rättfärdigar den tysta telefonen ....

Aj aj aj mitt hjärta . Sånt här kan få mig att grubbla i all evighet .

Eller som den där sorgliga annonsen i en norsk tidning kring jul förrförra året

" är en ensam dam som skulle vilja ha någon att fira jul med, jag betalar bra " ..

Alltså fy fan vad hemskt , betalar bra ? Att behöva betala för sällskap ?? Stackarn. Däremot fick Hon en enorm respons och jag tror hon slapp betala , modig var hon iaf <3


Min killes granne hade ett samtal i telefon en gång som vi hörde genom fönstret där han skällde ut den i telefonen som tydligen ringt och sagt grattis , varpå grannen nästan skrek ; " nu är kl 12 , du ringer försent . Jag fyllde faktiskt år 10 på morgonen och ICKE 12 på dagen "

Herregud . Han borde ha haft en annons i tidningen om exakt klockslag annars kan alla skita i gratulationen .

Jag har inte med min födelsedag på fb för jag tycker det e roligare att få grattis ifrån folk som faktiskt bryr sig ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se