sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 17 januari 2014

men så mysigt.

Av sanna engström - 17 januari 2014 14:31

älskar lediga dagar, vanligtvis fyller jag dom med träning och mer träning och sånt, men i och med förkylningen så har det blivit mindre av den varan. istället strosar jag omkring här hemma och pillar och plockar , lyssnar på radion, diskar lite, plockar lite till, dricker tee, tvättar. 


helt plötsligt ringer det och en tjejkompis står utanför, det blir en massa härligt snack, tee igen och lite möblering i fönstrena :) 


senare ska jag träffa mamma en sväng och sen iväg till hjärtat. 

Blir en lugn fredag eftersom jag börjar jobba imorgon bitti, upp halv fem :) 


trevlig helg till er alla.           

             

blev lite egofoton. men känns ändå lite roligt att man numera vill visa sig själv, 

förut så ville jag inte ha med så mkt foton på mig själv, gillade inte det jag såg. 

nu älskar jag mig själv, säger inte att jag är snyggast i världen men jag duger i krig och älskar den jag kommit att bli. <3 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

17 januari 2014 16:32

Vilken mysig dag och kul med besök ;-)
Du är så duktig med träningen tycker jag ;-)
Hejar på dig ;-)

http://Lifebyannie.bloggplatsen.se

sanna engström

17 januari 2014 16:36

Vad go du är , tack snälla

 
Ingen bild

Inga-Lill Andersson

17 januari 2014 22:21

Tack Sanna för vi fick höra din röst igen!!! Sitter återigen med ett stort leende :D Och vad du är fin på bilderna och vilket mysigt hem du har. Ser också att du som jag gillar böcker som är det bästa som finns :D Hoppas du fick en fin kväll och ha det bra på jobbet i morgon. Kram till dig Vännen <3

sanna engström

18 januari 2014 05:30

Men going där

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se