sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 16 januari 2014

vardagsromantik

Av sanna engström - 16 januari 2014 23:14

Jag gillar att göra små saker som underlättar i vardagen, 

ibland kan jag klistra upp massa olika lappar i min killes lägenhet


( när jag vet att han inte ska ha polare på besök - det hade ju  bara varit elakt haha ) 


men det kan tex va någon lapp på spegeln vid toan: hallå där snygging, fan vad fräsch du är. 


nån lapp vid datorn: hoppas du vinner i spelet, du är bäst - puss 


nån lapp vid kudden: sov så gött nu älskling, det förtjänar du efter en hård dag på gymmet/jobbet 


nån lapp vid köket: kolla - jag har diskat - skönt va? älskar dig. 


nån lapp på dörren till sovrummet: älskar dig till månen och tillbaka :P sen kan jag ha tänt en massa ljus, lagat någon god mat och gjort en kopp tee, och det kan vara en sketen tisdag utan något speciellt på agendan. 


ibland kan jag be honom lägga sig ner raklång på sängen och sen massera honom i en kvart . 

( brukar då försöka övertala honom till att föna mitt hår - utan något vidare resultat ) 


ibland hoppar jag in i duschen när han duschar och börjar skrubba hans kropp och tvätta håret på honom. 


ibland har jag storstädat hela hans lägenhet när han varit på jobbet - sen skyndat mig hem innan han ska komma - för att jag tänker att han ska bli överraskad  , dock har jag aldrig orkat hålla mig utan istället skickat något subtilt sms där jag skrivit: eh, du kommer bli glad när du kommer hem,säger inget mer puss

han: har du städat älskling?

jag: KANSKE. 

han: gullig du är. 

jag: DET TOG 2 H. 


haha, där försvann den överraskningen och helt plötsligt låter jag anklagande, haha :) 


ibland har han kommit hem när jag inte varit hemma och lämnat dikt på sängen, städat lyan eller tatt hand  om disken ( typ 2 glas och en tallrik men tanken som räknas :P ehum :P ) 


tror det är viktigt att göra små saker för varann, speciellt när man inte bor ihop. vi letar ju lägenhet för fullt, och då har jag planerat det som så, att eftersom vi har totalt helt olika filmssmak, så ska vi köra på varann-metoden. 


den går ut på att en gång för den ena välja film och tilltugg utan att den andra får säga ett knyst, 

sen tvärtom. 


tror det kommer bli bra. 

eller inte. 


:) haha. 


kan sakna den där tiden när man gick till videomix/hemmakväll och hyrde film för en helg, 

då blev det verkligen dom filmerna. 

nu när man säger: älskling, ska vi kolla nån film? mmm. vilken då? eh, ingen aning, gå in på dreamfilm och leta ( där finns 89947366r547644892 filmer, och han ropar upp inledningen på någon action thriller space-skit och jag ropar NEJ, NEJ, NEEEEEEJ FÖR I HELVETE, INTE DEN, INTE DEN... ABSOLUT INTE DEN. 

till slut tappar vi tålamodet och tittar på rapport. haha. 
Men har du en partner - överraska - det går att göra roliga saker gratis. 

kramar kostar ingenting och inte massage heller. 

ett leende är heller icke att förglömma :) eller så kan man ju bara gå runt och tänka som i filmen " ogifta par - en film som skiljer sig " 


" räcker det inte bara med att vara kåt glad och tacksam ? " :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se