sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Stolthet

Av sanna engström - 13 januari 2014 12:04

När jag började ändra mitt liv och slutade med alla ursäkter och började ta tag i allt och främst; började tro på mig själv ,

Så kunde jag verkligen inte ana hur långt det skulle ta mig . Jag har sen juli gått stadigt neråt , både i vikt och i cm . Det enda som har ökat är självkänslan och mitt självförtroende .

När det varit som tuffast och jobbigast träningsmässigt och matmässigt så har det alltid varit sååååå mycket enklare än känslan av att vara som en levande död som jag alltid kände mig som när jag var fet .

Jag har nått bättre å bättre resultat varje dag sen juli , och för det är jag så himla stolt . Jag som vanligtvis aldrig avslutar något jag påbörjat eller tröttnar snabbt som fan , har varit konsekvent och duktig och haft ett jävlar anamma hela tiden - och mer blir det - för jag trivs .

När jag väl får en dålig dag och tänker ; åh va trist .

Då vänder jag bara tillbaka i minnet till hur jag mådde av att vara osocial lat ensam och jävligt fet ,

Den känslan vill jag aldrig mer känna , och därför är det aldrig ett svårt val att fortsätta ha balansen och ha tålamod , för allting är bättre än att bli den jag var förut <3

Det är viktigt att ge sig själv cred <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se