sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 9 januari 2014

Att minnas

Av sanna engström - 9 januari 2014 20:00

Tycker det är viktigt att försöka minnas vem man var - innan viktnedgången .

För man vill hemskt gärna bara glömma men samtidigt så är man ju samma tjej - inombords - bara att utsidan på ett bättre sätt visar hur man tar hand om sig själv på insidan .


Det fanns så mycket som jag hade bekymmer med förut - som jag nu får påminna mig själv om , eftersom dom problemen inte längre finns.

Tänker lägga upp några saker ;

* andningen . Oj vad tungt jag andades innan.

* hållningen : trots att jag vägde så mycket så trodde jag att om jag bara skrumpnade ihop och inte sträckte på mig så skulle jag se mindre ut, jag såg fortfarande enorm ut men kände mig liten och osynlig .

* log inte fullt ut. Då syntes dubbelhakorna .

* fick sår / exem vid låren och armhålorna för att det slog emot varandra hela tiden .


* hade knappt smink - va ju så svettigt att bara leva . På jobbet blev jag svettig av att bara byta om till arbetskläder , nu kan jag ha foundation å jobba 8h utan en svettdroppe .

* vardagsmotionen fanns inte - jo, den mellan kylen och soffan.. Haha ( sen kändes det som ett arbetspass att bara ta en vanlig promenad med min kille , blev jämt knäckt när han efter 20 min promenad där hela jag svettades frågade ; ska vi träna ikväll ? ( jag ville döda honom , bara att leva va ett träningspass då )


* smärtan i ländrygg knä och leder . - allt gjorde ont förr .

* om jag såg någon gammal vän/ klasskompis på stan så vände jag bort blicken för jag skämdes över mitt förfall. Nu hoppar jag snarare på dom och ropar HEEEEEEEJ DET VA INTE IGÅR :)


* energin - hade ingen . Va som ett dåligt ekorrhjul. Sov dåligt , hade ont i kroppen - då orka jag inte träna - orka man inte träna så blir msn slö - blir man slö så äter man å bara vilar - vilar man å äter så blir man tröttare bl.a Bl.a Bl.a .

* efter eller innan jobbpass så prioriterade jag vila sömn och vila . Kunde tycka det va jobbigt att behöva gå ut med en hund en kvart .
( nu tränar jag innan eller efter , sover aldrig middag å håller mig sysselsatt )

* kollade alla serier som fanns - kunde tablån utantill - nu är det en skön avkoppling en halvtimme/timme om tillfälle ges / dag .


* känslan - va ständigt tung , deppig och ledsen . Nu känner jag mig stark glad och peppad :)


* kärleken - innan kunde jag tycka så synd om min älskling som behövde dras med mig å min negativa syn på mig själv - fatta vad han har fått stå ut med - att jag alltid gnällde men aldrig gjorde något åt det - förstår inte hur han orkade stå kvar <3

Nu tror jag honom , nu förstår jag vad han menade när han sa " älskling , för mig är du jättefin , men det gör ont i mig att se dig SE DIG SJÄLV i spegeln , för du ser alltid så ledsen ut. Jag längtar till den dagen då du ler .


Nu ler jag <3

 
 
Ingen bild

Martin

9 januari 2014 20:17

Jag vet hur du har känt dig, min fru har även haft sånna känslor. Men det är ju insidan man älskar :)

Du och din kille är ett fint par :) enligt bilden ;) haha

sanna engström

9 januari 2014 21:47

Tack snälla :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.


Ovido - Quiz & Flashcards