sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

2 drunk 2 care

Av sanna engström - 25 november 2013 23:10

Gör så ont att följa med i nyheterna . När jag såg denna tweet ifrån en tjej - så ryste jag -. Jag förstår att hon inte menade att YES - snart ska jag ta ett fantastiskt bra beslut att sätta mig bakom ratten och köra på fel sida och döda två kvinnor i 20-årsåldern .

Jag förstår att det inte va hennes dröm. Snarare mardröm.

Men det blir så fel med sociala medier , och det enda jag kan tänka är ; idiot !

Fy fan vilken bakfylla . Att vakna upp och undra vad fan man gjorde igår , och så kommer första tanken ; jag skrev väl inget dumt ? CHECK .
Jag gjorde väl inget fel ? Jo CHECK.
Dödade jag någon? JA TVÅ .

Ångesten alltså . Fy fan .

Jag hoppas innerligt att hon får hjälp med sitt beteende för går man igenom tjejens Twitter så verkar hjulen snurra och hamstern vara död - Sen kan ju det va en liten procent av en människas verklighet å vardag , men ändå .

Det du säger / skriver / gör - gör skillnad .
Så tänk om . Och tänk rätt .

Gör ont i mig att någon kan vara så berusad att den inte bryr sig om att någon annan kan komma att dö - på grund av ens egna saknad av disciplin - fy fan . Sorgligt verkligen .

Någon skrev ; do you care now ?

Det tror jag hon gör . Och oavsett ville straff hon får så får hon leva vidare med detta .. I hela sitt liv . Ett liv som två fina tjejer gärna hade velat vara en del av <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se