sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 9 november 2013

Små tips på vägen

Av sanna engström - 9 november 2013 02:09

till er som väger sig varje morgon å kväll å natt å helg , vad får ni ut av det ? Grattis, ni har bajsat? Oj du har ätit ? Wow du har kissat ? VAD tror du kan ha skett med vikten på tre timmar ? Seriöst ? Varför så himla bråttom?
Känner så många som
Väger sig dagligen men det enda som det gör , är att dom " slappar " om det gått bra och börjar hata sig själva /svälta sig om det gått upp 0,1 sen igår's senaste avföringsdump. Blir ni aldrig trötta? Om ni inte hade så förbannat bråttom så hade ni kunnat väga er en gång i månaden och bli positivt överraskade endast? För man känner/ vet och kan när
Man har skött sig eller inte , men istället för att låta siffran styra allt så styr välbefinnandet allt . Ett tips bara.Likadant med ursäkter å motivation , ja ibland har man alla ursäkter å ingen jäkla Motivation , men allt går . Nåt går . Det går att göra någon specifik ändring . Faktiskt . Det är inte kört . Och du som dör om du inte får äta socker, säg det till en med cancer . Du dör inte . Det bara känns som att du dör , FLASH; däremot kan det socker du stoppar i dig för att lindra döden hjälpa dig närma dig den.

Förlåt allihopa om jag trampat nån på tårna men har fått så många frågor överallt om hur jag lyckats gå ner 18 kg på 4 månader , och detta är mina tips .

Kör på. Kör hårt. Gråt ! Men det är inte synd om dig . ÄNTLIGEN VISAR DU KROPPEN RESPEKT . Sträck på dig för fan ! Tack till alla er som peppar , och till er som klagar på att det regnar ; ut å gå, ni ska ändå duscha sen . Om alla la fem minuter på träning å inte ursäkter så skulle ni se annorlunda resultat .

 
ANNONS
 
Moa

Moa

9 november 2013 18:51

Du är grym och man ser så jäkla stor skillnad :)

http://onlymyloss.blogg.se

sanna engström

9 november 2013 18:54

Tack snälla ????

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se