sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2013

PT-pass

Av sanna engström - 22 oktober 2013 22:17

Uppvärmning 30 min jogging i samhället , sen PW för en brant jävla backe 3 ggr sen springa upp för samma backe tre ggr och vid toppen göra 20 armhävningar , sen 20 situps sen 20 rygg/röv . Sen 60 squats . Trött tjej men glad ??????

Annars idag så har jag varit på kyrkogården med mamma å hälsat på mormor och morfar ??

Sen bara tagit det lugnt med älsklingen . Imorgon ska jag träffa min fantastiska Sofia , och sen va hundvakt , ledigheten har gått fort , börjar jobba torsdag fm igen ;)

Träningen går kanon, riktigt nöjd med min prestation. Det är kul att jag numera känner mig lat om jag har nån vilodag , haha .

Hoppas ni alla har haft en underbar dag , va rädda om er och ha de gött :)

 
ANNONS
 
Annie

Annie

24 oktober 2013 19:18

Vad duktig du är med träningen!;-) Det är kul med träning när man kommit in i det, man blir så taggad att fortsätta ;-)
Jag gör också squatsen dem är bra ;-)
kram/

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se