sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2013

Av sanna engström - 17 augusti 2013 09:36

Jag mår så otroligt bra av att göra allt det som jag gör för min egen skull. Att äta bra men nyttigt , att utesluta alkohol , att träna bra och att lägga mig i tid. Den här piggheten är underbar och jag märker hur kläderna redan sitter lösare :)

Jag känner mig starkare för varje dag , förutom dom dagar då jag har sån träningsvärk och känner mig som en 90-åring haha :)

Ska snart iväg och simma lite , tur att inte baddräkten påverkar min träning .
Den är så jävla ful men vafan gör det ;)

ANNONS
Av sanna engström - 14 augusti 2013 20:03

Blev 1h spinningpass förut efter jobbet , riktigt jävla jobbigt men skönt .

Jag älskar detta, jag älskar energin . Jag älskar mig själv och den glädje jag sprider i mig själv och till andra ;)

När jag kom hem så gjorde jag detta ;

Mosade en banan,
Kläckte ett ägg
En matsked keso,
En matsked Paulun's müsli.

Rörde ihop det och stekte i olivolja på två minuter på varje sida,
Sen toppade jag med kvarg, blåbär , lite honung , en klick jordnötssmör och lite nötter .

Detta var verkligen en dunderportion, jag brukar bara ta ett ägg och banan men idag hann jag bara äta lunch kl halv tolv och en banan kl 3 och sen tränade jag , så nu är jag mätt och belåten :)


Älsklingen kom förbi förut och överraskade med en supersöt nalle ( gris ) alltså djuret - inte han :) och en söt blomma :)

Tack hjärtat !

Nu ska vi bara slappa lite , jag är så trött så jag vet inte vad jag heter .

Over and out.

ANNONS
Av sanna engström - 13 augusti 2013 23:08

Är stolt över minsta lilla förändring . Har låååång väg kvar och jag älskar varje sekund :)

Av sanna engström - 13 augusti 2013 16:36

Betalade nyss och anmälde mig till 5,5km kretslopp i Borås den 14 september . Herregud.

Vem är jag ens? Vad har hänt ?

Haha. Jag hade inte ens en pistol emot huvudet utan jag ville ! ?

Haha , bara att gilla :)

Ska vila lite nu sen iväg till min PT och köra ett pass :)

Är så himla trött idag, sov inget inatt men bara att göra det bästa av det . Förhoppningsvis kommer jag vara helt utmattad efter passet och stupa i säng , upp kl 04:30 igen .

Puss på er goingar

Av sanna engström - 12 augusti 2013 21:41

Skorna var riktigt sköna :) fick tips av hon som höll i passet att inte knyta skorna för hårt ( mina fötter börjar alltid brinna, vilket är jobbigt ) synd bara att hon sa det när passet var slut. Haha :) men då vet jag till nästa gång;)

Av sanna engström - 12 augusti 2013 10:36

Vaknade upp utvilad och glad , så drog iväg en snabbis till gymmet och körde mest armar och lite kondition.

Ska ju dit igen kl 17;45 för en timmes indoorwalkingpass .
Imorgon är det PT-pass ;)

Jag älskar mitt nya hälsosamma jag.

Av sanna engström - 10 augusti 2013 23:57

Jag har sån jävla träningsvärk , helt galet . Känns skönt såklart för då vet man att man gjort rätt haha ;) sitter på jobbet och har rast nu , imorgon ska jag och älsklingen bjuda mina päron på lite mat . Jag ställde mig och bakade för första gången i mitt liv innan och jag tog en smula i från det jag hade bakat för att känna så att det inte va nåt fel , sen fick älsklingen äta upp resten , han som inte ens gillar sött sa att det va jättegott. Antingen har jag en väldigt ärlig eller en väldigt snäll pojkvän hahaha ;) får se vad betyget blir imorgon.

Jag är så peppad på det här med balansen , att jag nästan sörjer över att ha en vilodag imorgon . Känns liksom konstigt haha men vet att det är nödvändigt. Så mycket som jag tränat den senaste tiden har jag kanske rört på mig sammanlagt på 3 år , så klart att kroppen måste få vänja sig. Träningsvärken är min ständiga följeslagare iaf . Beställt skor på nätet med, dom kommer i veckan , hoppas dom passar , annars skickar jag bara tillbaka dom och drar till fotriktigt i Borås ist , är ju oerhört viktigt med ett par bra skor har jag märkt . Mina skor från 9;an är inte dom bästa alltså.

Det är det som har varit tuffast hittills , att när jag velat springa/jogga så har det känts som att jag redan sprungit en mil sekunden efter jag startat. Det värker i smalbenet och i vaden direkt och benen känns som stumpar . Jag hatar att behöva sluta pga smärta och inte trötthet , så nu måste jag hitta bra skor , kosta vad fan det vill.

Jag har ju problemfötter, dom är breda där det vanligtvis går in på folk, där går mina fötter ut . Jag har knölar på sidorna som förstår och jag trampar inåt .

Annars är jag normal.

Nu måste jag in och jobba , ville bara lämna en liten update :)

Av sanna engström - 9 augusti 2013 12:56

Jag älskar den där harmonin som har infunnit sig i min kropp.

Balansen är helt underbar och jag njuter av minsta förändring som min kropp visar.


här är ett foto från den 24 dec 2012.

 


 och detta fotot under tog jag idag, 9-8/2013 när jag tränade på gymmet.


tänk att det är sån skillnad på bara några kilon,

tänk då hur det blir på 25 kg? :)


jag är så taggad.


och jag har inte bråttom. har jag orkat och klarat av att bli såhär stor på 26 år,

så ska jag nog klara av ett mer roligare, harmoniskt och fysiskt svettigt men underbart liv framöver,

svett, blod och tårar = glädje och karaktär :) 


jag har fortfarande träningsvärk sen i måndags då det var styrka/kondition i stadsparken i en timme,

jag gjorde övningar jag aldrig gjort.

och jag är så stolt över mig själv, sen att jag inte klarade alla repetitioner eller ibland inget alls av svåra övningar, så försökte jag och gav inte upp. 

alla runtomkring mig var smala, tränade människor, och istället för att se dom som hot , så såg jag ren inspiration framför mig. kan dom så kan jag. och om ett tag kommer jag kunna lika mycket som dom, 

det var riktigt givande att vara delaktig där :)    
detta fotot är så underbart :


 
jag gjorde en liten historia av mina foton:


 " ibland kan det vara läskigt att bryta vanor, det kan kännas mörkt som i en nedsläckt dal.

men glöm aldrig bort att du har ett val. att bli din egen bästa vän, så du alltid har en hand att hålla i om du är vilse och vill hem. så älska dig själv och skratta och njut, du ska leva med dig själv tills livet tar slut "

 

 


     jag älskar ägg. 

äggstremt mycket. 


 Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se